Alpi361 Femtopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bir arkadaşımda elektrogitar var sap ayarı bozukmuş. O da bilmiyor ne olduğunu. Bilen var mı?
hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 821 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Merhabalar, Problemi daha iyi anlayabilmek için soruyorum. Sap ayarının bozuk olduğunu nasıl teşhis ettiniz? Burada vereceğiniz cevaba göre geçici ya da kalıcı bir çözüm bulunabilir. Eğer gitarı yaptırmak isterseniz bir luthiere götürebilirsiniz.
Merhabalar, Problemi daha iyi anlayabilmek için soruyorum. Sap ayarının bozuk olduğunu nasıl teşhis ettiniz? Burada vereceğiniz cevaba göre geçici ya da kalıcı bir çözüm bulunabilir. Eğer gitarı yaptırmak isterseniz bir luthiere götürebilirsiniz.
Alpi361 Femtopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 askere giden abisininmiş tek bildiği bilgi oymuş bana sap ayarı bozuk dendi diyor bana
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.466 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 5 Şubat 2024 #4 Alpi361 dedi: askere giden abisininmiş tek bildiği bilgi oymuş bana sap ayarı bozuk dendi diyor bana Genişletmek için tıkla... Yanşış biliyor olabilir. Bir resim paylaşın bakalım.
Alpi361 dedi: askere giden abisininmiş tek bildiği bilgi oymuş bana sap ayarı bozuk dendi diyor bana Genişletmek için tıkla... Yanşış biliyor olabilir. Bir resim paylaşın bakalım.