Elektrogitar seçimi

ardaatik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 14 yaşındayım ve rock müziğe ilgim var. Metallica, Linkin Park, AC/DC, Nirvana gibi şarkılar dinliyorum. 2 Mayıs'ta doğum günüm var elektrogitar almak istiyorum. Ailem de sıcak bakıyor. Bana gitar seçimimde yardımcı olur musunuz? Piyasadan çok anlamıyorum. Ucuzlar arasında aralarında en kaliteli hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SX önerecektim fakat Türkiye'da satılan modeller arasında Humbucker manyetikli bir model bulamadığım için öneremiyorum.

Saydığınız gruplar itibariyle size Hard Rock çalabileceğiniz Humbucker manyetikli bir gitar lazım.

Bu sebeple Schecter'in ucuz gitarlarından öneride bulunacağım.

Aynı gitarın birkaç farklı rengi var. Site içerisinde aratarak bulabilirsiniz.

Ben Ibanex GRG170DX kullanıyorum. HSH dizilime sahip. Single da çalabiliyorsunuz yumuşak tonlar için. Memnunum. Önerilen Schecter'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Schecter'ın giriş seviyesi modelleri pek iyi değil. Asıl Schecter 13,000 TL sonrasında olanlar için başlıyor bana göre.

@mustaine bütçemi aşar bu gitar ama teşekkür ederim altta amfiyle alakalı bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

@clareon teşekkürler ilginiz için gitar bütçeme uygun fakat amfi için paramı kısıtlıyor alttaki soruma cevap verirseniz sevinirim

@mustaine @clareon bütçem çok yok bana @clareon un bana önerdiği gitar bütçeme uygun fakat bütçemi kısıtlıyor gitarın yanında amfide alacağım fakat amfiye param az kalıyor 2.el amfi alınır mı ya da bu gitara yakışacak en ucuz amfiyi bana atar mısınız ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Washburn vm heavy metal serisini öneririm

@dyingme Türkiye’de yok sanırım 2 mayısta doğum günüm ona yetişebilir mi bilmiyorum farklı bişey yok mu

Jackson JS serisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…