Elektrogitar seti önerisi

raijinnososen

Decapat
Yaz tattilerinde aşırı sıkılmanın getirdiği bunalım ile zaten bir süredir düşündüğüm elektrogitar alma mevzusuna girişmek istiyorum, çoğu zaman deftones, type o negative, Metallica, pantera gibi grupları dinliyorum, özellikle type o Negative'i çok severim, Squier öneriyorlar çoğu kişi sizce ne almalıyım? Ayrıca direk 0 ve set halinde alacağım amfili öyle setli olursa daha iyi olur.

Eğer bütçe olarak sıkıntınız yok ise set almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Squier, Fender'in alt markasıdır pişman etmez eğer sevdiyseniz.

Eğer bütçe olarak sıkıntınız yok ise set almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Squier, Fender'in alt markasıdır pişman etmez eğer sevdiyseniz.

Hocam gerçekten pek bilmiyorum ancak hani o kadar pahalıda olmasını istemiyorum ama almışkande güzel, en azından elimde hemen birkaç yıl sonra da bozulmayacak bir şey istiyorum, yani orta düzeylerde bir şey önerirseniz güzel olur, ayrıca set olarak almamı tavsiye etmiyorsanız hangi Amfi'yi almalıyım?

Yaz tattilerinde aşırı sıkılmanın getirdiği bunalım ile zaten bir süredir düşündüğüm elektrogitar alma mevzusuna girişmek istiyorum, çoğu zaman deftones, type o negative, Metallica, pantera gibi grupları dinliyorum, özellikle type o Negative'i çok severim, Squier öneriyorlar çoğu kişi sizce ne almalıyım? Ayrıca direk 0 ve set halinde alacağım amfili öyle setli olursa daha iyi olur.

Dinlediğin türlere göre tavsiye edeceğim gitarlar
Jackson JS11,
Sgr by Schecter C-1,
Cort CR100 bk,
Cort X100 open pore,
Ibanez grx120sp mlm,
Ibanez gıo grg121DX gibi 9/11bin TL bandındaki gitarlara bakabilirsin.
İleride satmak sitersen de en azından elinden çabuk çıkarırsın.
Amfi olarak da Blackstar ID:Core 10 V3 usb ile pc yede bağlanıyor...

Dinlediğin türlere göre tavsiye edeceğim gitarlar.
Jackson JS11,
Sgr by Schecter C-1,
Cort CR100 bk,
Cort X100 open pore,
Ibanez grx120sp mlm,
Amfi olarak da Blackstar ID:Core 10 V3 USB ile PC yede bağlanıyor...

Sağ olasın hocam bakacağım bunlara...

Dinlediğin türlere göre tavsiye edeceğim gitarlar.
Jackson JS11,
Sgr by Schecter C-1,
Cort CR100 bk,
Cort X100 open pore,
Ibanez grx120sp mlm,
Amfi olarak da Blackstar ID:Core 10 V3 USB ile PC yede bağlanıyor...

Anladım hocamda ben gitarlar hakkında pek bir şey bilmiyorum, ama Ibanez grg121DX'in Full siyah görünümü bayağı hoşuma gitti, ancak başka onun gibileride var, sizce en iyi F/P sayılacak bunlardan hangisi olabilir?

Veya direk mağazaya gidip ordan bakmak/sormak daha iyi olabilirmi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı