Laexs
Centipat
Selamlar, 4 aydır klasik gitar çalıyorum ve artık elektro gitara geçmek istiyorum.
www.zuhalmuzik.com
www.do-re.com.tr
Yukarıdaki 2 gitar arasında bir şey düşünüyorum.
Amfi olarak ise.
www.do-re.com.tr
www.do-re.com.tr
Bu ikisi arasındayım. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim iyi sosyaller.
Rapor
Squier Sonic Telecaster Akçaağaç Klavye Siyah Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Sonic Telecaster AkçaaÄaç Klavye Siyah Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

SX Telecaster Elektro Gitar (Naturel) | doremusic
SX Telecaster Elektro Gitar (Naturel) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Yukarıdaki 2 gitar arasında bir şey düşünüyorum.
Amfi olarak ise.
Boston GF15 Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic
Boston GF15 Kombo Elektro Gitar Amfi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Carlsbro KICKSTART 10B 10 Watt Bluetooth Elektro Gitar Amfisi | doremusic
Carlsbro KICKSTART 10B 10 Watt Bluetooth Elektro Gitar Amfisi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Bu ikisi arasındayım. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim iyi sosyaller.
Rapor
@Single_factor bilgili birisin sanırım yardımcı olursan sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: