Elektrogitar ve amfi önerisi

baTer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: NVIDIA RTX 4060 8GB
CPU: AMD RYZEN 5500
RAM:16 GB DDR4
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Monitör: ASUS ROG XC249RM
Elektrogitar almak istiyorum ama ne iyidir ne değildir pek bir bilgim yok. Bütçe 10-12K arası gibi ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Fender, Ibanez, Jackson ve Yamaha marka gitarlar en çok tercih edilen markalar. Elektro gitar aldığında yanında olmazsa olmaz amfi de bakman gerekiyor. Amfi konusunda; Marshall ,Roland, Yamaha ve son zamanlarda ön plana çıkan Behringer markasını öneririm. Seçtiğin gitar ile uyumlu olması bakımından aynı marka amfi de tercih edebilirsin. Amfi boyutu olarak mini, micro yazan, taşıması kolay amfiler tercih edebilirsin. Bunların yanında amfiyi gitara bağlayacak kablo da lazım olacak sana. Altın uçlu olmak koşuluyla herhangi bir markanın gitar amfi kablosu işini görür. Bütçeni aşmamak adına 8-9k lık gitar tercih edersen amfi ile birlikte 12k lık bütçeni aşmamış olursun.

Amfi olarak bunu düşündüm ama gitara daha karar veremedim var mı bir tavsiyeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…