Bilgisayarım varda neden amfi varken bilgisayar kullanayım onu anlamadım pek. Amfi de kulaklık özelliği de var hem kulaklıkla hemde dışarda çalabilirim daha mantıklı sankiIbanez Gio'lar üzmez. Ucuz amfidense ses kartı + Neural DSP tarzı bir yazılım daha iyi olacaktır (gitar çalacağınız ortamda PC varsa tabii). Civarımdaki ufak bir müzik dükkanından 200TL'ye kablo almıştım sizin attığınız yüksek ihtimal malzeme olarak daha kalitelidir ama daha ucuzu da mevcut haberiniz olsun. Eğer satın aldığınız üründe yazmıyorsa kılıf pena gelmez. Yedek teli de kopunca alırsınız.
PC'de bir tıkla stüdyo seviyesinde ses elde edebiliyorsunuz hatta müzik gruplarının donanımlarına ve seslerine uygun presetler mevcut. Eğer taşınabilir amfi tercih ediyorsanız onu alın ama almadan önce ürünün videolarına falan bakın. Ucuz amfi bazen ucuz etin yahnisi oluyor.Bilgisayarım varda neden amfi varken bilgisayar kullanayım onu anlamadım pek. Amfi de kulaklık özelliği de var hem kulaklıkla hemde dışarda çalabilirim daha mantıklı sanki
Bunun için bahsettiğiniz "stüdyo seviyesinde" çalabiliyor olmanız gerekiyor. Gitar ve amfi kendi başına çalmayacağına göre....PC'de bir tıkla stüdyo seviyesinde ses elde edebiliyorsunuz
PC'de bir tıkla stüdyo seviyesinde ses elde edebiliyorsunuz hatta müzik gruplarının donanımlarına ve seslerine uygun presetler mevcut. Eğer taşınabilir amfi tercih ediyorsanız onu alın ama almadan önce ürünün videolarına falan bakın. Ucuz amfi bazen ucuz etin yahnisi oluyor.
Evet ilk defa çalacağım amfi daha mantıklı gibiBunun için bahsettiğiniz "stüdyo seviyesinde" çalabiliyor olmanız da gerekiyor. Gitar ve amfi kendi başına çalmayacağına göre....
Yeni başlayan birinin önce çalmayı ve temiz sesler çıkartmayı öğrenmesi gerekir. Bunun için de ucuz bir amfi fazlasıyla yeter.
Katılmıyorum. Kötü ses veren ekipman enstrümanı sevdirmez kanımca. Aynı fiyata dünyanın en iyi ekipmanlarıyla aynı seviyede ses veren düzenek kurabilecekken biri niye gidip en ucuz taşınabilir amfiyi alsın ki? Neyse alacak hocam amfide karar kılmış zaten.Bunun için bahsettiğiniz "stüdyo seviyesinde" çalabiliyor olmanız gerekiyor. Gitar ve amfi kendi başına çalmayacağına göre....
Yeni başlayan birinin önce çalmayı ve entonanslı sesler çıkartmayı öğrenmesi gerekir. Temiz ses veren Ucuz bir amfi fazlasıyla yeter.
İsterseniz Kirk hammet in kullandığı gitarı ve stadyumda çaldığı amfilerin tamamını arkadaşımıza verelim; sadece çıkardığı gürültü kaliteli duyulur.Katılmıyorum. Kötü ses veren ekipman enstrümanı sevdirmez kanımca. Aynı fiyata dünyanın en iyi ekipmanlarıyla aynı seviyede ses veren düzenek kurabilecekken biri niye gidip en ucuz taşınabilir amfiyi alsın ki? Neyse alacak hocam amfide karar kılmış zaten.
Hocam o mantıkla yeni başlayanlara intonasyonu bozuk enstrüman verelim böyle bir mantık olabilir mi? Çok genel konuşuyorsunuz benim dediğim şey iki adımda kurulabilen kullanıcı dostu yazılımlar tecrübeniz var mı digital amplerle? Oldu olacak elektro olmaz diyip klasikle başlatın.İsterseniz Kirk hammet in kullandığı gitarı ve stadyumda çaldığı amfilerin tamamını arkadaşımıza verelim; sadece çıkardığı gürültü kaliteli duyulur.
Çalamadığınız şeyin tonundan bahsedilemez. Önce çalmayı öğrenmelisiniz. O tip ekipmanların zamanı şimdi değil. Ayrıca siz henüz o seviyede değilseniz; profesyonel ekipmanlar gelişiminizi sabote ederler.
Buna katılmıyorum. Kötü bir amfiyle çok kötü ses alırsınız ve çalma isteğiniz kaybolurBunun için bahsettiğiniz "stüdyo seviyesinde" çalabiliyor olmanız gerekiyor. Gitar ve amfi kendi başına çalmayacağına göre....
Yeni başlayan birinin önce çalmayı ve entonanslı sesler çıkartmayı öğrenmesi gerekir. Temiz ses veren Ucuz bir amfi fazlasıyla yeter.