Elektronik cihaz almaya korkmak

453476

Megapat
Makaleler
1
Elektronik cihaz almaktan korkuyorum. Daha 17 gün önce bir laptop aldık, şimdi donma sorunu var. 1 saat sonra format atacağım.

Bu elektronik cihaz kısmında ya ben çok şanssızım ya da olması gereken bu. Anlayamıyorum artık.

Siz elektronik cihazlar almaya korkuyor musunuz? Sonuçta binlerce para yatırıyoruz.

Tek korkum kargoda çalınması, çözümü de elektronik eşya yerine kırılgan eşya diye göndermek.

Ben de korku olmuyor alırken genellikle kargo ile gelirken başına bir şey gelmesi ve ya çalınma durumu olabilir mi diye kuşkuya düşüyorum o kadar. Zaten o da herkes de vardır ama alırken bir korku yok ben de.

Tek korkum disklerimin bozulması.

Tek korkum kargoda çalınması, çözümü de elektronik eşya yerine kırılgan eşya diye göndermek.
Şimdi aklıma sınıf arkadaşımın aldığı akıllı saatin, kargo poşetinin kenarından açılıp çalınarak teslim edilmesi geldi aklıma.

Senin korkun elektronik cihaz almaktan korkmak değil senin korkun kullanmayı becerememe, bozma korkusu. Bozarım diye korkuyorsun çünkü kullanmayı bilmiyorsun, beceremiyorsun. Kullanmayı bilmiyorsan da beceremiyorsan da almayacaksın. Bak yeni aldığınız bilgisayarı da bozmuşsun. Bunun için kendini suçlama. Her insanın becerileri farklıdır.

Anlık yaşadığım problem. Bir türlü laptop alamıyorum.

@Web Bi de şu durum var; ebeveynlerin bizlerin bilgisayarda ayarlara girdiğimizde bile " Bak bozacaksın, zaten taksidini bitirmedik" demesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…