5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 28 Ocak 2015 #11 Robotistan'dan alabilirsin. Güvenilirdir. www.robotistan.com: Türkiye'nin En Büyük Robotik Marketi | Robot Malzemeleri | Arduino | Pololu | Raspberry Pi | Beagleboard Ben de Arduino Due kullanıyorum. Bir sorununuz olursa yardımcı olabilirim.
Robotistan'dan alabilirsin. Güvenilirdir. www.robotistan.com: Türkiye'nin En Büyük Robotik Marketi | Robot Malzemeleri | Arduino | Pololu | Raspberry Pi | Beagleboard Ben de Arduino Due kullanıyorum. Bir sorununuz olursa yardımcı olabilirim.
BerkayKudal Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #12 Tesekkurler arkadaslar
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 28 Ocak 2015 #13 Arduino aparatını hepsiburada.com veya robotistan.com üzerinden sipariş verebilirsiniz. Programlaması basit ve programlama arayüzü sade. Arduino Duemilanove (Klon) | Arduino | Robotistan - Satın Al
Arduino aparatını hepsiburada.com veya robotistan.com üzerinden sipariş verebilirsiniz. Programlaması basit ve programlama arayüzü sade. Arduino Duemilanove (Klon) | Arduino | Robotistan - Satın Al
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 29 Ocak 2015 #14 Emin olmadan yazmak istememiştim. Roboweb'den istediğim ürünler 1 günde elime ulaştı. Alışveriş yapacak olan varsa öneririm. Roboweb.net Elektronik - Roboweb.net - Sparkfun Pololu Arduino Türkiye
Emin olmadan yazmak istememiştim. Roboweb'den istediğim ürünler 1 günde elime ulaştı. Alışveriş yapacak olan varsa öneririm. Roboweb.net Elektronik - Roboweb.net - Sparkfun Pololu Arduino Türkiye