Elektronik Mühendisliğinden tıpa geçiş mümkün mü?

Hocam ben başvuruda hata yaparım diye korkuyorum. Böyle bir form doldurulacakmış. Bene mesela hazırlıkta okudum. Okuduğum dönem 4 mü olacak 6 mı? Bunlardan dolayı elenmek istemiyorum. Acaba profosyenel bir yardım mı alsam. Bu işi yapanlar var mı?

Dosya Ekleri

• 1732979519145.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 46
Hocam anlıyorum sizi bahsettiğiniz kaygıları ben de yaşamıştım. Bahsettiğiniz gibi danışmanlık vs. bu "işi" ücret karşılığı yapanları görmüştüm ancak hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Harcayacak paranız çoksa araştırabilirsiniz.

Bahsettiğiniz form yada başvuruda istenen belgeler gibi şeyler okuldan okula, belki bölümden bölüme bile değişiyor. Bu konularda kafa karışıklığını gidermenin en garanti yolu okulun öğrenci işlerine sormak. Başvuru dönemine yakın eğer gidebiliyorsanız yüz yüze, olmazsa telefon ya da mail yoluyla sorarak en doğru bilgiye ulaşabilirsiniz çünkü başvurunuzu değerlendirecek olanlar da onlar.

Hazırlık konusunda da öğretim süresinden sayılmıyor diye biliyorum. Formda da ayrıca sormuşlar zaten. Ama dediğim gibi bunu direkt okula sorarsanız en doğru cevabı alırsınız.

Çok sağ olun hocam.

Çok sağ olun hocam.

Konuyu biraz hortlatmış gibi olacak ama ben de ODTÜ havacılık ve uzay mühendisliği 2. sınıfım şu an hocam ve sizle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ne yapıyorsunuz şu sıralar? Hâlâ yatay geçiş kararında mısınız?

Ben genel olarak çalışmak istemiyorum sanırım onu anladım ya da şu an hayat sıkıcı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…