Elektronik sigara alınır mı?

İnternetten alacağım diyorsan bu işle ilgili WhatsApp ve Telegram grupları var büyükşehirde isen illa bulursun satan yoksa güvenirim diyorsan kargolatırsın (riskli)
son unda oanaylandı bu yorumu attıktan birkaç saat sonra şansıma aldım bende xros 4 aldım
kargoyu bekliyorum artık

Pek bütçem yok ve fikrim olmadigi icin sormak istiyorum. Bilindik, guvenilir ve fiyat olarak uygun olan bir elektronik sigara almayi dusunuyorum. Fikirleriniz nedir acaba?
Bütçen yoksa uzak dur derim çünkü 1000 lira ve çevresi olanlar çok dandik ve hemen bitenler. Sana naçizane tavsiyem paketten devam et.

3 4K biriktirene kadar normal sigaradan devam et ha çok istiyorsan nargile iç o zamana kadar kalitesiz alma derim.

Hocam hangi satıcıdan aldınız? Satıcının yorumlarına bakabiliyorsınuz bakın istiyorsanız.
vaper diye birinden aldım forumun kendi satıcısı diye aldım yorumlarıda iyiydi

Hocalarım elinizden geliyorsa böyle şeyler yapmayın adamlık değil madamlıkl-tır her şeye zarar adam olun.
bırakmaya çalışıyorum ondan aldım çok canım çekiyor içmek arkadaşımda vardı denedim çok güzeldi ondan böyel bırakabilirim diye alıyorum

Salt likit kullanın hocam hem boğaz vurumj hem nikotin oranı yüksek olduğu için daha hızlı zevkinizi alırsınız.

Jvaper önermişlerdi insanlar oradan aldım önerdiğin likit var mı nereden alabilirim?

Hocam jvaper güzeldir lafım yok. Likitium vardı ve İstanbul likit miydi tam hatırlamıyorum yine esf satıcılarının bir likit markası vardı. Ek olarak kendin yaparsan likiti daha güzel olabilir daha da sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…