Elektronik sigara boğazı yakıyor

Arkadaşlar sipariş verdiğim vaporesso GTX GO 40 marka elektronik sigaram dün geldi. The Collection vape sitesinden mother milk (çilekli sütlü) likitte aldım ve cihaza koydum. Fakat boğazımı çok yakıyor dumanı verirken.VG/PG oranını bilmiyorum 3 mg olanından aldim. Üstündeki coil 0.6 mesh yanında gelen coili. Likiti ilk koyduğumda 20 dakika bekledim güzelce emsin diye coil yanmıştır diye korkum yok. Acaba likitmi kalitesiz arkadaşlar? Baska ne likit önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sipariş verdiğim vaporesso GTX GO 40 marka elektronik sigaram dün geldi. The Collection vape sitesinden mother milk (çilekli sütlü) likitte aldım ve cihaza koydum. Fakat boğazımı çok yakıyor dumanı verirken.VG/PG oranını bilmiyorum 3 mg olanından aldim. Üstündeki coil 0.6 mesh yanında gelen coili. Likiti ilk koyduğumda 20 dakika bekledim güzelce emsin diye coil yanmıştır diye korkum yok. Acaba likitmi kalitesiz arkadaşlar? Baska ne likit önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Pg oranı düşük tercih et watt değerini 50ydi galiba 50 de kullan. Boğaz vuruşu yapan pgdir ve watt yüksekliğidir yüzde 80 vg yüzde 20 pg kullanabilirsin ve watt değerini biraz azaltabilirsin.

Hocam 0.6 ohm coil genelde sigara içim için salt likitler ile kullanılır. Kullandığınız likit 3 mg ise salt likit değildir. Nargile içimliktir. Bu sebepten kaynaklanıyor olabilir.

E sigara 40W mış 20 ila 30 arasında kullan.

Pg oranı düşük tercih et watt değerini 50ydi galiba 50 de kullan. Boğaz vuruşu yapan pgdir ve watt yüksekliğidir yüzde 80 vg yüzde 20 pg kullanabilirsin ve watt değerini biraz azaltabilirsin.

Hocam cihazda watt değeri ayarlanmıyor maalesef. Ama bu coille %100 şarj ile 26.70 watt değeri veriyor maksimum. Ayrıca sitede vg pg oranı yazmıyordu dün sordum vg pg oranı kaç diye ama cevap yok.

Hocam 0.6 ohm coil genelde sigara içim için salt likitler ile kullanılır. Kullandığınız likit 3 mg ise salt likit değildir. Nargile içimliktir. Bu sebepten kaynaklanıyor olabilir.

Hocam cihazı bayağı bir araştırdım cihaz DL içim sunuyor bu coille. Evet likit salt değil biliyorum.

Hocam vg pg oranı pamuğa emilim ile alakalı yazın ben 90/10 kışın 80/20 kullanırım dl içim cihazlarda. 0.6 mesh coil normalde dl içim ama 0.6 olması şaşırttı dl içim 0.3 e kadar olur hazır bobinli cihazlarda o yüzden 80/20 en kötü 70/30 almanız lazım. Aldığınız markayı ilk defa duyuyorum adamlar vg pg oranını bile vermeye tenezzül etmemiş. daha iyi markalara yönelin owl vape,vega likit,own,soho,jvaper gibi. Aldığınız cihaz MTL için için değildir ve asla salt kullanmayın. ohm attıkça boğaz vurumu artar sadece driptipi bile mtl için tasarlanmamış cihazdır. Salt ben mtl de de önermem aslında salt nic tuzu zararlı bir şey.

Hocam vg pg oranı pamuğa emilim ile alakalı yazın ben 90/10 kışın 80/20 kullanırım DL içim cihazlarda. 0.6 mesh coil normalde DL içim ama 0.6 olması şaşırttı DL içim 0.3'e kadar olur hazır bobinli cihazlarda o yüzden 80/20 en kötü 70/30 almanız lazım. Aldığınız markayı ilk defa duyuyorum adamlar vg pg oranını bile vermeye tenezzül etmemiş. Daha iyi markalara yönelin owl vape, Vega likit, own, soho, jvaper gibi. Aldığınız cihaz mtl için için değildir ve asla salt kullanmayın. Ohm attıkça boğaz vurumu artar sadece driptipi bile mtl için tasarlanmamış cihazdır. Salt ben mtl de de önermem aslında salt nic tuzu zararlı bir şey.

Vallahi ustam arkadaşın önerisi ile bunu aldım fazla bir bütçem yoktu. Coile gelelim bu cihaza 3 adet coil takılmakta.0.3,0.6 ve 0.8 yanında gelen 0.6. Biraz param olunca coil almayı düşünüyorum tam karar veremedim sizce hangi coili almalıyım? Şu an kullandığım coil cihaz %100 sarjlı iken 26.70 watt veriyor.

0.3 Alırsanız daha fazla duman gelir ve boğaz vurumu azalır direnç arttıkça boğaz vurumu artar buhar azalır. Ona göre almanız lazım ben 0mg içtiğim için en düşük ohm de içerim kendim sarıp 0.10 da içiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı