Elektronik Sigara Buharı kasaya zarar verir mi?

Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar PC başında elektronik sigara içiyorum kasa da MESH görüyorum ki dumanı çekiyor kasanın içine atıyor oradan dışarı çıkıyor. Elektronik sigara buharı çok üflediğiniz de nem yapar o ortamı nasıl bir çözüm bulabilirim?

@Attacksaw pastane tatları ve tribeca dışında hiçbir likit sarmadı. Günün sonunda şeker tadı geliyor. Nbase nötr tat bence deneyin. Yine de aromalı bir likit içersem tribeca dışında seçim yapmam. Umarım en kısa sürede buharlıyı da bırakırız :)

Hocam bende vaporesso revenger var pastane tatlarından tam tad alamıyorum siz ne kullanıyorsunuz elektronik olarak?

@Muhammet Mustafa Günaltın
Cihaz nord 4, likit olarak boss reserve ve tribeca kullanıyorum. Satıcıların ürünleri son dönemlerde tam tadı vermiyor bu yüzden aroma ve nbase alıp kendi likitimi demlemeye başladım.

Hocam likit demlemeyle alakalı eğer sizin için sorun olmazsa birkaç sorum olacak Discord adınızı veya farklı bir iletişim bilgisi iletebilir misiniz?

Yıllardır pcnin başında ciara içerim bi sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. Cam var çünkü kasada😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı