F furkansgt1905 Decapat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 22 17 Ekim 2019 #1 Smok nord pod kullanıyorum. Nargile içimi coilimin pamuğunu değiştirmeye çalışırken kırdım ve internette hep 5'li coil satılıyor, tek satan bulabilir miyim? Bilen varsa yardımcı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2019
Smok nord pod kullanıyorum. Nargile içimi coilimin pamuğunu değiştirmeye çalışırken kırdım ve internette hep 5'li coil satılıyor, tek satan bulabilir miyim? Bilen varsa yardımcı olsun.
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #2 Elektronik Sigara Ofisi | Ucuz E Sigara ve E Likit Çeşitleri Whatsapp hatlarından mesaj atıp sor çok güvenilir bir site daha önce 3 kere alışverişim oldu kapıda ödeme vs. de var Whatsapp'tan yazarsan yardımcı olurlar.
Elektronik Sigara Ofisi | Ucuz E Sigara ve E Likit Çeşitleri Whatsapp hatlarından mesaj atıp sor çok güvenilir bir site daha önce 3 kere alışverişim oldu kapıda ödeme vs. de var Whatsapp'tan yazarsan yardımcı olurlar.