Elektronik sigara eski likitin kokusu nasıldır?

algorithm

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB Ram
Intel i5-11300H
NVIDIA GeForce GTX 1650
Arkadaşlar merhaba, elektronik sigaram var ve uzun süre kullanmadım, içinde likit varmış öyle kalmış. 2-3 defa temizledim ama kokladığımda hala o likitin kokusu var. Yeni coil alacağım ve farklı likit kullanacağım. Tat açısından bir sıkıntı yaşar mıyım?

Her türlü sıkıntıyı yaşarsın.

Bence kökten bırak.
Düşüncen için teşekkürler,zevk amaçlı içiyorum sigara bağımlılığı falan yok.Arada kafama eserse anca öyle açıp içiyorum.

Tat açısından sıkıntı yaşamazsın likit makinenin her yerine aktıysa koku kalabilir sadece geçer o da.

Gider o koku zamanla. Esigara ile ilgili bi forum vardi orada da sorabilirsin daha iyi yardimci olurlar.

Hocam, elektronik sigara'da koku kalması gayet normal. Coil değiştirmenize de gerek yok. Zaten yeni likit kullanmaya başlayınca, yeni likit daha baskın olacaktır.
Hocam, coil yanmadıkça değiştirmenize gerek yok.

Hocam, elektronik sigara'da koku kalması gayet normal. Coil değiştirmenize de gerek yok. Zaten yeni likit kullanmaya başlayınca, yeni likit daha baskın olacaktır.
Hocam, coil yanmadıkça değiştirmenize gerek yok.
Hocam coil yandı ondan değiştiricem.İzmir içi elden 1 tane coil alıcaktım,sadece 1 yer buldum onda da elinde kalmamış onu bekliyorum.Koskoca İzmir'de coil satan yer bulamadım.

Hocam coil yandı ondan değiştireceğim. İzmir içi elden 1 tane coil alacaktım, sadece 1 yer buldum onda da elinde kalmamış onu bekliyorum. Koskoca İzmir'de coil satan yer bulamadım.

İnternette İzmir coil diye aratınca bir sürü sonuç çıkıyor. O sitelerden birinde mutlaka vardır.

İnternette İzmir coil diye aratınca bir sürü sonuç çıkıyor. O sitelerden birinde mutlaka vardır.
Hocam yazıyorum tekli satmıyor veya elden satış yapmıyor.Bulamazsam son çare kargo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…