2exxo Picopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Merhaba elektronik sigara alacağım ama sitelere güvenemedim. Daha önce alışveriş yaptığınız varsa önerir misiniz?
Merhaba elektronik sigara alacağım ama sitelere güvenemedim. Daha önce alışveriş yaptığınız varsa önerir misiniz?
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 31 Mayıs 2022 #2 Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu buradaki satıcılar güvenilir, yıllardır oradan alışveriş yaparım.
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu buradaki satıcılar güvenilir, yıllardır oradan alışveriş yaparım.
2exxo Picopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #3 CodeNR dedi: Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu buradaki satıcılar güvenilir, yıllardır oradan alışveriş yaparım. Genişletmek için tıkla... Peki alışveriş nasıl gerçekleşiyor.
CodeNR dedi: Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu buradaki satıcılar güvenilir, yıllardır oradan alışveriş yaparım. Genişletmek için tıkla... Peki alışveriş nasıl gerçekleşiyor.
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 31 Mayıs 2022 #4 2exxo dedi: Peki alışveriş nasıl gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz ürünün altına DM lütfen yazın. DM'den adres IBAN vs paylaşılır, önce parayı yatırırsınız aksilik olmazsa o gün kargoya veriyorlar. Tek bir satıcıya bakmayın hepsinde fiyat farklı biraz fiyat araştırması yapıp öyle yazın.
2exxo dedi: Peki alışveriş nasıl gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz ürünün altına DM lütfen yazın. DM'den adres IBAN vs paylaşılır, önce parayı yatırırsınız aksilik olmazsa o gün kargoya veriyorlar. Tek bir satıcıya bakmayın hepsinde fiyat farklı biraz fiyat araştırması yapıp öyle yazın.
F_rhn Yoctopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #5 Kargoyu kim ödüyor peki ve güvenilir mi sizce tavsiye ettiğiniz satıcı varmıdır, teşekkürler. (Caliburn gk 2 almayı düşünüyorum) @CodeNR Son düzenleme: 19 Eylül 2022
Kargoyu kim ödüyor peki ve güvenilir mi sizce tavsiye ettiğiniz satıcı varmıdır, teşekkürler. (Caliburn gk 2 almayı düşünüyorum) @CodeNR
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 26 Eylül 2022 #6 Kargoyu siz ödüyorsunuz, ben alışveriş yaparken hiç sıkıntı yaşamadım güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Kargoyu siz ödüyorsunuz, ben alışveriş yaparken hiç sıkıntı yaşamadım güvenilir olduğunu düşünüyorum.
H hdmi Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 87 24 Kasım 2022 #7 verdiğiniz linkte bir sonuç bulamadım, güncel güvenilir siteleri gösteren bir link varmı
Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #8 @CodeNR hocam benim hesabımı referans olarak gösterebilir misiniz 2 haftaya yakın bir süredir onaylanmasını bekliyorum hesap ismi Ldrx.
@CodeNR hocam benim hesabımı referans olarak gösterebilir misiniz 2 haftaya yakın bir süredir onaylanmasını bekliyorum hesap ismi Ldrx.