Elektronik sigara için likit önerisi

Aradığınız için çok teşekkür ediyorum. Valla siz o tatları yapmazsanız kimse yapamaz. Üç gündür Silahlı kuvvetleri içiyorum, nikotin oranı dengeli olmuş onun dışında başka da bir özelliği yok. Mango aromasını saymıyorum bile. İçindeki ağır baharatı çıkarıp aroma konsantresini arttırırsanız (karpuz,kiwi, çilek çok rağbet görüyor) mükemmel likiti yapmış olursunuz diye düşünüyorum. Likitin tadının Elfbarla alakalı olduğunu da sanmıyorum çünkü hiçbirinde tat yok. Son bir siteden daha deneyeceğim olmadı en sonunda Almanya'dan getirteceğim. Açık sözlülüğüm için de üzgünüm ama iyinin iyisi bu likit ise işimiz zor demektir. İnsanlarımız bundan çok daha iyisini hakkediyor.

Hocam herkes ohw içmek isterde şişesi 600 lira olunca

Magoda baharat = likit yanıyor demek. İmkan olsa da başka bir cihazda denetebilseydim keşke.

Yaklaşık %45 pg ve %10 civarı aroma ile sizin makinede muhtemelen gerçek tadı alırsınız. Bu kez normal cihaz kullanıcıları %10 aroma ile 1-2 saatten fazla kullanamaz üstadım. Ayrıca %10 aroma böbreklere yük bindirir, bazı tüketiciler kaşınmaya başlar.

Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…