Elektronik sigara önerisi

onurrage

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sigarayı bıraktım 3 aydır içmiyorum ve bunu çok daraldıkça canım çektikçe Vozol kullanarak başardım. Şimdi ise Vozol yerine normal doldurulabilir sigara içimi tarzında elektronik sigara arıyorum. Alınan Vozol'lar kaçak çakma ürünler olduğu için normal elektronik sigaranın zararının daha az olacağını duydum. Güvenilir hangi siteden alışveriş yapabilirim? Piyasasını pek bilmiyorum ama öğrenciyim uygun bir şey arıyorum; 1500 2000 gibi iyi olur aşırı dumana falan ihtiyacım yok Vozol gibi beni oyalasa yeterli, site ve model önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Yaşadığınız yerin telegram gruplarına bir bakın derim. Likitlerimi aldığım oopslikit sitesinde cihazlarda var fakat oradan cihaz alışverişi yapmadım gene de bakılabilir bence.

Vaporesso Luxe XR Max
Vaporesso Luxe XR Max 2
Vaporesso Luxe X pro
Bu 3 ürünü inceledim kimisinde nefes sensörü kimisinde gtl coil özelliği var diyor.
Çok sigara içen biriyim sigara içmemek için alacağım fakat arada sırada nargilede içiyorum aromatik tatlarıda seviyorum. Bu 3 üründen hangisini tavsiye edersiniz veya bunlardan çok daha iyi özelliklere sahip şu cihaz dediğiniz cihaz olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı