Elektronik sigara önerisi

Esunshine

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Şimdiye kadar hiç sigara içmedim, sigara kokusunu da sevmem. Ama geçenlerde arkadaşımın (sanırım puff deniyor) elektronik sigarasını denedim. Aroması ve kokusu hoşuma gitti. Bunların nikotinsiz ya da nikotini düşük olanları da oluyormuş (Açıkçası bağımlı olmak istemiyorum), sadece keyfi denemek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Tek kullanımlık değil de aroması değiştirilebilir bir şey (pod deniyor sanırım) düşünüyorum. Marka, aroma ve nereden alabileceğim konusunda tavsiye verirseniz sevinirim. 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlama.İlk başta elektronik aga tütün yok diye başlıyor sonra gideyim sigara nasılmış onu da deneyim diye gidiyor.Zaten o meretten alınan 10 fırt bir kaç sigaranın zararını karşılıyor.Sigaradan bile zararlı bence.Ayrıca daha içmeyi bilmiyorsun büyük ihtimalle agzına çekip tutuyorsun o da dudak kanseri yapar.

Bence kullanmayın, tadı güzel diye sağlığından oluyorsun. Kaç kez hastaneye yatırılan insanlar var elektronik sigara içip. Hiç deneme bence, alacaksanda normal bir paket alıp iç.

Merhaba,
Şimdiye kadar hiç sigara içmedim, sigara kokusunu da sevmem. Ama geçenlerde arkadaşımın (sanırım puff deniyor) elektronik sigarasını denedim. Aroması ve kokusu hoşuma gitti. Bunların nikotinsiz ya da nikotini düşük olanları da oluyormuş (açıkçası bağımlı olmak istemiyorum), sadece keyfi denemek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Tek kullanımlık değil de aroması değiştirilebilir bir şey (pod deniyor sanırım) düşünüyorum. Marka, aroma ve nereden alabileceğim konusunda tavsiye verirseniz sevinirim. 🙏

Hocam o keyfi dediğiniz içim için yaklaşık 3K civarı para gerekiyor. Instagram'dan yazın bana yer, cihaz, aroma önerisi yapayım. Buradan bazı yerleri söylemesi yasak, ceza yiyorum. Instagram hesabım v3rtecc.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı