K KeremPat Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Merhaba aşağı yukarı 1 yıldır neredeyse her gün elektronik sigara (Vozol) kullanıyorum. Ailede şüphelenme sonucu kan tahlili ve akciğer filmi yapmak istediler. Sizce çıkar mı?
Merhaba aşağı yukarı 1 yıldır neredeyse her gün elektronik sigara (Vozol) kullanıyorum. Ailede şüphelenme sonucu kan tahlili ve akciğer filmi yapmak istediler. Sizce çıkar mı?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Evet, ikisinde de akciğerle alakalı sorunlar çıkar. Direkt sigara içiyorsun denmez ama sorun varsa anlaşılır.
Evet, ikisinde de akciğerle alakalı sorunlar çıkar. Direkt sigara içiyorsun denmez ama sorun varsa anlaşılır.
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.141 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 16 Nisan 2025 #3 Arkadaşlar yanımda çok içiyor diyebilirsin, yada aileden sigara içen varsa onu söylersin onun dumanını çekiyorum diye.
Arkadaşlar yanımda çok içiyor diyebilirsin, yada aileden sigara içen varsa onu söylersin onun dumanını çekiyorum diye.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.075 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Nisan 2025 #4 Ailen senin zaten içtiğini çoktan biliyor emin ol bunu kanıtlamak istiyorlar git söyle ailene senin söylemeni bekliyorlardır bozma güvenlerini.
Ailen senin zaten içtiğini çoktan biliyor emin ol bunu kanıtlamak istiyorlar git söyle ailene senin söylemeni bekliyorlardır bozma güvenlerini.