Elektronik sigaradan tat alınamıyor

Yahya54

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 4 gün önce 1 adet smok IPX 80 elektronik sigara aldim coilim yeni olmasina rağmen likitin aromasini hiç alamiyorum. Arkadaşlarımın pufflarini kullandigimda aromayi çok rahat aliyorum. Likitin aroma tadini alamamın sebebi nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. 4 gün önce 1 adet smok IPX 80 elektronik sigara aldim coilim yeni olmasina rağmen likitin aromasini hiç alamiyorum. Arkadaşlarımın pufflarini kullandigimda aromayi çok rahat aliyorum. Likitin aroma tadini alamamın sebebi nedir bilen var mı?
Puffun aroması çok daha baskın normal elektronik sigaralarda asla alamazsın o aromayı. Likitin aroma oranı düşüktür arttır biraz yaklaşırsın puff aromasına ama aynısını bekleme.

Merhaba, Size durumu özetleyeyim. Bu kadar yüksek aroma almanızın sebebi likit'de yüksek oranda efektör bulunması. Bu bir aroma arttırıcıdır. Pufflar genelde 50mg Salt bikotin kullanırlar. Ayrıca aldığınız cihaz DL tüketim için. Yani direkt ciğere çekim. Puff sevdiyseniz eğer öncelikle MTL cihazlara bakmanız gerekiyor. Mesela Vaporesso xcross serisini öneririm. Nikotin tatmini sorunu yaşıyorsanız 24mg ağır içiçi iseniz 36mg dan başlayabilirsiniz. Puff gibi aroma olmasa da %80 yakın oranda likit önerisi yapabilir. Tatmin edecekdir. Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Merhaba, size durumu özetleyeyim. Bu kadar yüksek aroma almanızın sebebi Likit'de yüksek oranda efektör bulunması. Bu bir aroma arttırıcıdır. Pufflar genelde 50mg salt bikotin kullanırlar. Ayrıca aldığınız cihaz DL tüketim için. Yani direkt ciğere çekim. Puff sevdiyseniz eğer öncelikle mtl cihazlara bakmanız gerekiyor. Mesela Vaporesso xcross serisini öneririm. Nikotin tatmini sorunu yaşıyorsanız 24mg ağır içiçi iseniz 36mgdan başlayabilirsiniz. Puff gibi aroma olmasa da %80 yakın oranda likit önerisi yapabilir. Tatmin edecekdir. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.

Hocam şu an hiç tat alamiyorum boşa hava geliyor neredeyse likit kalitesiz olabilir bilmiyorum ama eskiden Vaporesso GTX40 kullaniyordum onda kullandigim likitide şu an aldigim yerden aliyorum ona tat alabiliyorken bunda yok sebebi cihazdan kaynakli midir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı