Elektronik sigaranın pil zayıflığı nasıl anlaşılır?

Zed eFe

Centipat
Daha fazla  
Dl içim için kullanacağım likit olarak ne tercih etmeliyim? Pil zayıfladığında nasıl anlarım? Hangi pili kullanmalıyım? İçimi rahat bir likit boğaz yakmayan türden olursa iyi olur. Fotoğrafları koydum istediğim şeyler bu cihaza uygun mudur?

Dosya Ekleri

• IMG_20230706_164326.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230706_164337.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 56
Dl içim için ben 0mg nic kullaniyorum 80/20 evyap likit tavsiyemde budur. Pil zayifligini anlamak için makineler lazim adlarini unuttum aksam yazarim. Pil olarak trendyolda power tech piller var baya güzel vtc6 da güzeldir. Attigin cihaz çok eski model bence alma fiyatini bilmiyorum ama 1-2 arasina güzel cihazlar alabilirsin

2 yıllık kanka cihaz vtc6'lar sahte çıkıyormuş bazıları kanka yanlış değil isem.

Cihaz olarak yeni de alabilirim hangi siteden önerirsiniz?

Son düzenleme:
Sahte çıkıyor da yapıcak birşey yokki ona ? aralarında valkyrie gibi bir ato kullanmıyorsan farkı anlamazsın.
Sitelerden alışveriş yapmıyorum

Hocam niyazi oflu var Telegram'da isterseniz linkini bırakabilirim güvenilir 0 cihaz satıyor elinde güzel cihazlar var.

Hocam ben cihaz alacağım yeni 1500 bütçe var öneriniz ne olur ve kimden almalıyım?

Dl için alacağım.
Valla birisini öneremem herkesin fiyatlar farklı bana ismini ve telegram nickini söylerseniz bakarım referans gruplarından veya sizde sorabilirsiniz. 1500 tl ye artık başlangıç seviye cihazlar alınıyor 2. el drag 3 alınır nord 5 alınır ipx80 alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…