elektroniksigarapod.org adresinden "Kangertech Evod Mt3 1100mAh (2 Likit Hediye) ₺389,00" olan ürünü almak istiyorum kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?
elektroniksigarapod.org adresinden "kangertech evod MT3 1100MAH (2 likit hediye) ₺389, 00" olan ürünü almak istiyorum kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?
elektroniksigarapod.org adresinden "Kangertech Evod Mt3 1100mAh (2 Likit Hediye) ₺389,00" olan ürünü alacağım kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?
elektroniksigarapod.org adresinden "Kangertech Evod Mt3 1100mAh (2 Likit Hediye) ₺389,00" olan ürünü almak istiyorum kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?
bu işe girecekseniz, ancak amacınız sadece sigaradan elektroniğe geçmekse şunu düşünün "bu işe ayıracak hobi vaktim ve bütçem var mı?" çünkü elektronik sigara, tütün gibi bakkaldan bir paket alıp den…
eksisozluk.com
Ekşi sözlük genel olarak sevilmez ama ürün önerileri, yorumları vb. kesinlikle göz atmanızı öneririm.
7 yıldır elektronik sigara kullanıyorum. yeni nesil pod mod cihaz kullanmadığımdan tavsiye veremem. ilk başlayacaklara en önemli önerilerim şunlar olabilir: 1. herhangi bir şey almadan önce mutlak…
eksisozluk.com
Sizi reklam amaçlı yönlendirenler de olacaktır. Bu tarz şeylere dikkat edin. Satın almadan önce iyice araştırma yapın.