elektroniksigarapod.org güvenilir mi?

xfealy

Centipat
Daha fazla  
elektroniksigarapod.org adresinden "Kangertech Evod Mt3 1100mAh (2 Likit Hediye) ₺389,00" olan ürünü almak istiyorum kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?

elektroniksigarapod.org adresinden "kangertech evod MT3 1100MAH (2 likit hediye) ₺389, 00" olan ürünü almak istiyorum kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?

Hocam buharkeyf diye bir yer var epey bir güvenilire benziyor. Orayı önerebilirim size bahsettiğiniz yer hakkında maalesef bir fikrim yok.

elektroniksigarapod.org adresinden "Kangertech Evod Mt3 1100mAh (2 Likit Hediye) ₺389,00" olan ürünü alacağım kapıda ödeme seçeneği var. Fakat site güvenilir mi bilmiyorum. Önerdiğiniz güvenilir site var mı?

Aynı konuyu tekrar açmanızın sebebi nedir? Güvenilir olmadığını açıkça belirttiydik.

Aynı konuyu tekrar açmanızın sebebi nedir? Güvenilir olmadığını açıkça belirttiydik.

Başka site önerilmediği için tekrar açtım ve sanırım tek kapıda ödeme seçeneği olan site bu.

Kapıda ödeme var diyor. Ürünü kontrol edip almanıza izin verirler büyük ihtimalle.

Ürünün bozuk olabilme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıda önerilen foruma sormanızı öneririm.

Ekşi sözlük genel olarak sevilmez ama ürün önerileri, yorumları vb. kesinlikle göz atmanızı öneririm.

Sizi reklam amaçlı yönlendirenler de olacaktır. Bu tarz şeylere dikkat edin. Satın almadan önce iyice araştırma yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı