4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 15 Haziran 2021 #2 Endless OS'u daha önce duymamıştım fakat görsellerden baktığıma göre Chrome OS kullanmak daha mantıklı.
Endless OS'u daha önce duymamıştım fakat görsellerden baktığıma göre Chrome OS kullanmak daha mantıklı.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 15 Haziran 2021 #3 Tasarım olarak ikisi de güzel. Burada zevk meselesine kalmış.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Haziran 2021 #4 Endless OS bana GNU/Linux kullaniyorum hissi vermiyor. Elementary OS'u da begenmiyorum. Illa secmek zorundaysam EOS diyorum.
Endless OS bana GNU/Linux kullaniyorum hissi vermiyor. Elementary OS'u da begenmiyorum. Illa secmek zorundaysam EOS diyorum.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 15 Haziran 2021 #5 Endless OS bir GNU/Linux dağıtımından çok Chrome OS tarzı bir şeye benzemekte, eğer gerçekten GNU/Linux kullanmak istiyorsanız Elementary OS daha uygun. runit dedi: Illa secmek zorundaysam EOS diyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam buradaki EOS Elementary, iki işletim sistemi de EOS şeklinde kısaltılabilir çünkü.
Endless OS bir GNU/Linux dağıtımından çok Chrome OS tarzı bir şeye benzemekte, eğer gerçekten GNU/Linux kullanmak istiyorsanız Elementary OS daha uygun. runit dedi: Illa secmek zorundaysam EOS diyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam buradaki EOS Elementary, iki işletim sistemi de EOS şeklinde kısaltılabilir çünkü.