Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #11 @OzgunP verdiğiniz ilk komutu girdim. Kod:Panoya kopyala (10.elementary.code:2519): WARNING *: 14:00:19.451: Application.vala:92: Running Code using sudo is not possible. Use: pkexec io.elementary.code Böyle bir şey çıktı devam ediyorum. Şu an internete giriyor hocam teşekkürler Güncellemeleri gelmiş onları yapayım bari Son düzenleme: 27 Mart 2022
@OzgunP verdiğiniz ilk komutu girdim. Kod:Panoya kopyala (10.elementary.code:2519): WARNING *: 14:00:19.451: Application.vala:92: Running Code using sudo is not possible. Use: pkexec io.elementary.code Böyle bir şey çıktı devam ediyorum. Şu an internete giriyor hocam teşekkürler Güncellemeleri gelmiş onları yapayım bari
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 274 27 Mart 2022 #12 Dosyayı aşağıdaki komutla açıp, devamındaki düzenlemeleri yaparsın. Kod:Panoya kopyala pkexec io.elementary.code /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf
Dosyayı aşağıdaki komutla açıp, devamındaki düzenlemeleri yaparsın. Kod:Panoya kopyala pkexec io.elementary.code /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #13 OzgunP dedi: Dosyayı aşağıdaki komutla açıp, devamındaki düzenlemeleri yaparsın. Kod:Panoya kopyala pkexec io.elementary.code /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam başka bir şey yapmam gerekli mi?
OzgunP dedi: Dosyayı aşağıdaki komutla açıp, devamındaki düzenlemeleri yaparsın. Kod:Panoya kopyala pkexec io.elementary.code /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam başka bir şey yapmam gerekli mi?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 27 Mart 2022 #14 Umut Nas dedi: @OzgunP verdiğiniz ilk komutu girdim. Kod:Panoya kopyala (10.elementary.code:2519): WARNING *: 14:00:19.451: Application.vala:92: Running Code using sudo is not possible. Use: pkexec io.elementary.code Böyle bir şey çıktı devam ediyorum. Şu an internete giriyor hocam teşekkürler Güncellemeleri gelmiş onları yapayım bari Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam? Kendi kendine mi çözüldü yoksa güncelleme filan mı gelmiş?
Umut Nas dedi: @OzgunP verdiğiniz ilk komutu girdim. Kod:Panoya kopyala (10.elementary.code:2519): WARNING *: 14:00:19.451: Application.vala:92: Running Code using sudo is not possible. Use: pkexec io.elementary.code Böyle bir şey çıktı devam ediyorum. Şu an internete giriyor hocam teşekkürler Güncellemeleri gelmiş onları yapayım bari Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam? Kendi kendine mi çözüldü yoksa güncelleme filan mı gelmiş?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #15 Silinen üye dedi: Ne yaptınız hocam? Kendi kendine mi çözüldü yoksa güncelleme filan mı gelmiş? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım hocam konuyu açtığımda buga girmişti galiba aklıma gelen tüm yolları denedim. En son konu açtım kodu yazmak için sistemi açtığımda internet gelmişti.
Silinen üye dedi: Ne yaptınız hocam? Kendi kendine mi çözüldü yoksa güncelleme filan mı gelmiş? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım hocam konuyu açtığımda buga girmişti galiba aklıma gelen tüm yolları denedim. En son konu açtım kodu yazmak için sistemi açtığımda internet gelmişti.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 274 27 Mart 2022 #16 Umut Nas dedi: Şu an internete giriyor hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.