Merhaba. Elementary OS'e Firefox yüklemek istiyorum. Firefox'un web sitesinden Firefox'u Mozilla yapılarından yükleyin seçeneği ile yüklemek istedim. Diyor ki Firefox'u indirmeden önce gerekli kitaplıkları yüklemelisiniz. Kitaplıkları nasıl yüklerim?
Ben firefoxun web sitesindeki adımları uygulamak istiyorum. Hem biraz alışmış oluyorum bu sayede linux'a. Kitaplıkları yüklemeden kurulum aşamasına geçince hata verdi. Dediğim gibi kitaplıklari nasıl kurarım?
Ben firefoxun web sitesindeki adımları uygulamak istiyorum. Hem biraz alışmış oluyorum bu sayede linux'a. Kitaplıkları yüklemeden kurulum aşamasına geçince hata verdi. Dediğim gibi kitaplıklari nasıl kurarım?
Hocam .tr.bz2 uzantılı dosyayı firefoxun web sitesinden indirdim ve buradaki adımları uygulayacağım. Başta gerekli kitaplıkların yüklü olduğundan emin olun diyor.
Hocam .tr.bz2 uzantılı dosyayı firefoxun web sitesinden indirdim ve buradaki adımları uygulayacağım. Başta gerekli kitaplıkların yüklü olduğundan emin olun diyor.
6. adımdaki kodu girdikten sonra ( wget https://raw.githubusercontent.com/mozilla/sumo-kb/main/install-firefox-linux/firefox.desktop -P /usr/local/share/applications ) resimdeki hata yı aldım. Sitede alt tarafta wget yüklu degilse komutun içindeki url ye gidip sayfayı farkli kaydedip /usr/local/share/applications klasörünün icine taşı yazıyor. Fakat share klasörünün içinde Applications klasörü yok.