Elementary OS'u mu USB'ye sudo dd... Diye yazdım şimdi kurulum yapmak istiyorum fakat bana diski silip yüklerken bu hatayı veriyor INFO: Install error: failed to commit logical partitions: unable to create volume group 'data_3Csmv ' on "/dev/mapper/data_3Csmv" : vgcreate failed with status: 5 (Input/output error (os error 5)) hatası alıyorum çözümü nedir?
USB'de sıkıntı var sanırım bendede ınput/output olayı olmuştu USB'yi biçimlendirip tekrar yazdırmayı dene. @305286 Birde linuxta safariyi nasıl kullanıyorsunuz acaba?
USB'de sıkıntı var sanırım bendede ınput/output olayı olmuştu USB'yi biçimlendirip tekrar yazdırmayı dene. @305286 Birde linuxta safariyi nasıl kullanıyorsunuz acaba?
Diski LVM olarak yapılandırmaya çalışıyorsun ve mantıksal disk bölümü oluşturulurken hata alıyorsun. Kurulum sırasında yapmaya çalıştığın disk bölümlendirme hakkında daha fazla bilgi vermen lazım. Sorun disk bölümlendirme hatan ya da kurulum sihirbazındaki bölümlendirme ile ilgili bir bug sebebiyle olabilir. Daha fazla bilgi vermen lazım.