mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #1 Bilgisayarıma lanet olası elementary OS'u yüklemiştim. Onun kurulu olduğu dizini sildim ve durum bu. Böyle bir yazı yazıyor: Error: no such partition. Grub rescue Lütfen yardımcı olun [emoji20] @Murat5038
Bilgisayarıma lanet olası elementary OS'u yüklemiştim. Onun kurulu olduğu dizini sildim ve durum bu. Böyle bir yazı yazıyor: Error: no such partition. Grub rescue Lütfen yardımcı olun [emoji20] @Murat5038
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #2 Sanırım dual boot yaptın Windows açıkken yüklü olan parçaya format atın. Bende ilk Linux denememde öyle silmiştim. Format DVD'si (Windows 7 yada 8) ile boot edin. Dil ve klavye seçiminden sonraki ilerleyin. Açılan pencerede "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğine tıkla. Komut istemi seçeneğine tıkla. Komut satırına sırasıyla şu komutları gir. BootRec.exe /fixmbr BootRec.exe /fixboot Bu komutları girdikten sonra yeniden başlat Windows sorunsuzca açılacaktır. Son düzenleme: 22 Nisan 2015
Sanırım dual boot yaptın Windows açıkken yüklü olan parçaya format atın. Bende ilk Linux denememde öyle silmiştim. Format DVD'si (Windows 7 yada 8) ile boot edin. Dil ve klavye seçiminden sonraki ilerleyin. Açılan pencerede "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğine tıkla. Komut istemi seçeneğine tıkla. Komut satırına sırasıyla şu komutları gir. BootRec.exe /fixmbr BootRec.exe /fixboot Bu komutları girdikten sonra yeniden başlat Windows sorunsuzca açılacaktır.