Elementary OS'da DaVinci Resolve kurulumu %99'da takılı kaldı

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Esenlikler öncelikle...
Elementary OS'a DaVinci Resolve 16'yi kuruyordum orijinal kendi sitesinden ücretsiz indirdim ZIP dosyasını çıkarttıktan sonra gelen .Run dosyasını çalıştırarak kurulumu başlattım %99'a kadar geldi ancak takılı kaldı. Uygulama menüsüne simgesi oluştu ancak tam kurulmadığı için açılmıyor.

Merhaba,

Dependency'lerden kaynaklanabilir düşünüyorum. İlk olarak aşağıdaki kodu terminalden çalıştırın. Akabinde tekrar yüklemeyi deneyin.

sudo apt install libssl1.0.0 ocl-icd-opencl-dev fakeroot xorriso

Dependency'lerden kaynaklanabilir düşünüyorum. İlk olarak aşağıdaki kodu terminalden çalıştırın. Akabinde tekrar yüklemeyi deneyin.

sudo apt install libssl1.0.0 ocl-icd-opencl-dev fakeroot xorriso
Kurulum tamamlandı ancak DaVinci Resolve'yi başlattığımda açılmıyor? Uygulama menüsünden kaç kez başlattım hata filan da vermiyor.

Tekrar Merhaba,

Dependency'lerinizde eksik olmadığına eminseniz, kurduğunuz programı silin. Akabinde terminalden zip'i çıkarttığınız klasöre gelin. "ls" yazın. makeresolvedeb_16.xxxxx.sh (x'ler yerine versiyonu bulunması gerekiyor) gibi bir dosya göreceksiniz. Aşağıdaki kodları terminalde çalıştırın.

./makeresolvedeb_16.xxxxx.sh lite
sudo dpkg -i davinci-resolve_16.xxxxx_amd64.deb

Peki teşekkürler birazdan deneyeceğim. Sanırım deb paketi oluşturup gereklilikleride kuracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…