Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, sistem denemelerime devam ediyorum da ElementaryOS çalışır mı? Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Arkadaşlar, sistem denemelerime devam ediyorum da ElementaryOS çalışır mı? Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Kasım 2020 #2 Çalışır. Ama daha performanslı çalışacak dağıtımlar var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 22 Kasım 2020 #3 Çalışır, ancak iyi bir deneyim sunmaz. O sisteme XFCE iyi gider.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Kasım 2020 #4 İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez.
İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Kasım 2020 #5 runit dedi: İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Mint kullanırken macOS benzeri bir şey yapmıştım, rehber videosu vardı ama bulamadım. YouTube üzerindeki herhangi bir video iş görür.
runit dedi: İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Mint kullanırken macOS benzeri bir şey yapmıştım, rehber videosu vardı ama bulamadım. YouTube üzerindeki herhangi bir video iş görür.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.452 Makaleler 1 Çözümler 19 22 Kasım 2020 #6 Ben bu sistemle Windows 10'u her şeyi en güncel bir biçimde kullanıyorsam, senin sistemin o işletim sistemini çalıştırır.
Ben bu sistemle Windows 10'u her şeyi en güncel bir biçimde kullanıyorsam, senin sistemin o işletim sistemini çalıştırır.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Kasım 2020 #7 hadwiger dedi: Mint kullanırken macOS benzeri bir şey yapmıştım, rehber videosu vardı ama bulamadım. YouTube üzerindeki herhangi bir video iş görür. Genişletmek için tıkla... Xfce'de bence kişiselleştirme daha basit ve güzel oluyor.
hadwiger dedi: Mint kullanırken macOS benzeri bir şey yapmıştım, rehber videosu vardı ama bulamadım. YouTube üzerindeki herhangi bir video iş görür. Genişletmek için tıkla... Xfce'de bence kişiselleştirme daha basit ve güzel oluyor.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Kasım 2020 #8 Serendipity dedi: Arkadaşlar, sistem denemelerime devam ediyorum da ElementaryOS çalışır mı? Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM. Genişletmek için tıkla... Elementary yerine, daha hafif dağıtımlara göz gezdirebilirsiniz. runit dedi: İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bir Dock vardı, adını unuttum. Onunla daha güzel görünuyordu.
Serendipity dedi: Arkadaşlar, sistem denemelerime devam ediyorum da ElementaryOS çalışır mı? Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM. Genişletmek için tıkla... Elementary yerine, daha hafif dağıtımlara göz gezdirebilirsiniz. runit dedi: İlla macOS teması olsun diyorsanız, xfce ortamlı bir dağıtım kurup kendiniz macOS havası yaratabilirsiniz. Çalışır, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bir Dock vardı, adını unuttum. Onunla daha güzel görünuyordu.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 22 Kasım 2020 #9 User not found dedi: Bir Dock vardı, adını unuttum. Onunla daha güzel görünuyordu. Genişletmek için tıkla... İsmi Plank. XFCE gibi DE üzerlerine kurup, macOS havası verebilirsiniz elemantaryOS gibi.
User not found dedi: Bir Dock vardı, adını unuttum. Onunla daha güzel görünuyordu. Genişletmek için tıkla... İsmi Plank. XFCE gibi DE üzerlerine kurup, macOS havası verebilirsiniz elemantaryOS gibi.