xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 15 Kasım 2020 #1 ElementaryOS'a Tweak yüklemek istiyorum ayrıca macOS temasını yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
ElementaryOS'a Tweak yüklemek istiyorum ayrıca macOS temasını yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Kasım 2020 #2 Tweaks kurmak için: sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:philip.scott/elementary-tweaks sudo apt install elementary-tweaks Temalama kısmında ise normal GTK temaları ElementaryOS'te de çalışıyor diye biliyorum.
Tweaks kurmak için: sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:philip.scott/elementary-tweaks sudo apt install elementary-tweaks Temalama kısmında ise normal GTK temaları ElementaryOS'te de çalışıyor diye biliyorum.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 15 Kasım 2020 #3 Kerem00 dedi: sudo apt install elementary-tweaks Genişletmek için tıkla... Kod çalıştı fakat bir sorum daha olacak. Uygulamaları aşağı atmak istiyorum ama sadece kapatma ve büyültme/küçültme var.Yardımcı olur musunuz?
Kerem00 dedi: sudo apt install elementary-tweaks Genişletmek için tıkla... Kod çalıştı fakat bir sorum daha olacak. Uygulamaları aşağı atmak istiyorum ama sadece kapatma ve büyültme/küçültme var.Yardımcı olur musunuz?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Kasım 2020 #4 xKemalC dedi: Kod çalıştı fakat bir sorum daha olacak. Uygulamaları aşağı atmak istiyorum ama sadece kapatma ve büyültme/küçültme var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Burayı değiştirmelisiniz.
xKemalC dedi: Kod çalıştı fakat bir sorum daha olacak. Uygulamaları aşağı atmak istiyorum ama sadece kapatma ve büyültme/küçültme var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Burayı değiştirmelisiniz.