okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 29 Mart 2022 #1 ElementaryOS, Ubuntu tabanlı ve Unity ise Ubuntu işletim sistemi için bir masaüstü idi. Peki ben Unity Desktop'u ElementaryOS'a kirabilir miyim? Pantheon artık sıkıcı gelmeye başladı.
ElementaryOS, Ubuntu tabanlı ve Unity ise Ubuntu işletim sistemi için bir masaüstü idi. Peki ben Unity Desktop'u ElementaryOS'a kirabilir miyim? Pantheon artık sıkıcı gelmeye başladı.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 29 Mart 2022 #2 Teorik olarak özgür bir GNU/Linux ve özelleştirme bu dağıtıma kısmen de olsa yapılabildiği için olabilir. Bu sorunun cevabı. q: Uğraştırır mı, a: uğraştırabilir. q: Deneyen ve başaran var mı? a: Duymadım.
Teorik olarak özgür bir GNU/Linux ve özelleştirme bu dağıtıma kısmen de olsa yapılabildiği için olabilir. Bu sorunun cevabı. q: Uğraştırır mı, a: uğraştırabilir. q: Deneyen ve başaran var mı? a: Duymadım.