Elentra Egea vs Stepway

811930

Yoctopat
Merhaba arkadaşlar, 750 ila 850 bandı arası bir araç düşünüyorum önceki kullandığım 2007 Megane 1.5 dCi, yine 2016-2018 Megane düşünüyorum. Fakat Elentra Egea veya Stepway'de bakıyorum, bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Düşüncelerinizi alabilir miyim? Şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 1.4 benzinli 95 bg performans düşük bir de tüp de daha da kötü olur, 1.6 Multijet 120 bg dizel ve otomatik urban Plus daha iyi değil mi? Egea olacaksa...

Mübarek ferrarimi kullanıyon varsın 0-100ü 16 saniye olsun :) şu an tüplü araç harici benzin ve dizel araçların yakıt tüketimi 3TL civarı LPG ile kullanım yaparsan bu 1-1.5 TL civarına düşüyor.

Önceliğiniz dediğiniz gibi 1.3 TCe veya 1.5dCi Megane 4 sonrasında 1.6 LPG'li elentra ve 1.6 Multijet Egea bakmanız mantıklı olur. Stepway önermem kütük gibi araba ne konfor var ne yol tutuş yandan tır geçince savrulan bir araç dayım 0 almıştı.

Mübarek ferrarimi kullanıyon varsın 0-100ü 16 saniye olsun :) şu an tüplü araç harici benzin ve dizel araçların yakıt tüketimi 3TL civarı LPG ile kullanım yaparsan bu 1-1.5 TL civarına düşüyor.
Anladım, amacım hız değil. Sadece rampalarda boğulmasını istemiyorum, hepsi bu.

Önceliğiniz dediğiniz gibi 1.3 TCe veya 1.5dCi Megane 4 sonrasında 1.6 LPG'li elentra ve 1.6 Multijet Egea bakmanız mantıklı olur. Stepway önermem kütük gibi araba ne konfor var ne yol tutuş yandan tır geçince savrulan bir araç dayım 0 almıştı.
Anladım teşekkür ederim, peki Elentra 1.6 CRDi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı