Eleonoras Poleblade vs Rob vs Reduvia

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Elden Ring'te NG+1 deyim ve ilk oyunu full Rob+Nagakiba ile bitirdim ve yeni oyunda çok iyi vuruyor ve görüntüsü hoş dedikleri için eleonoras poleblade kullandım. Kanama olayını çok sevdiğim için arada Reduvia da kullanıyorum açıkçası fakat hala hangisini kullanmalıyım emin değilim her seferinde fikrim değişiyor. Artık rob kullanmamalıyım Eleonora kullanayım diyorum ve Eleonora çoğu düşmanda gayet iyi fakat bazılarında da çok işlevsiz örneğin şu çok güçlü olan zırhlı ve özellikleri olan NPC'ler ile 1v1 zor oluyor. Oyunda ilerlerken yarı yolda böyle NPC'lere ölmeye hatta beni uğraştırmalarına bile çok sinir oluyorum ve elinde sonunda kendimi geri Rob+Nagakibada buluyorum. Sadece bu da değil bazı bosslarda da reduvia daha çok iş yapıyor çünkü kanamasını hepsinden daha hızlı bırakıyor. Bense hala hangisini kullanmalıyım emin değilim, bunun için sadece bir bossta 3 farklı silah deneyip kolay olanı seçip üstüne o kolay olanla da bossu kesmek için uğraşmak çok sıkıcı geliyor. Keşke oyunda 1 tane olsa bile kukla gibi bir şey olsa ve hasarımızı test etsek rahatlayacağım ama bunu da yapamıyoruz. Sizce bu silahlardan hangisini kullanmalıyım? (Eğer çok eğlenceli dediğiniz ve bunu kullanmalısın dediğiniz bir silah varsa onu da yazarsanız çok sevinirim.)

Poleplade ne kadar estetik dursa da çok işlevsiz bir silah zaten. Bu tarz dex silahları kombo yapınca keyif veriyor. Hasarı her ne kadar yüksek olmasa da dans misali döne döne vurunca keyif veriyor ama boss'a bu şekil vuramıyorsunuz ki. Hasar almamak için saldırıyı yarıda kesiyorsunuz veya boss duruşunuzu bozup hasar veriyor. Oyun mekanikleri poleblade gibi silahlarla keyif almayı engelliyor. Animasyonu güzel diye kendinizi zorlayarak oynamanın anlamı yok

Peki siz hangi silahı önerirsiniz bu üçünden. Ya da isterseniz başka eğlenceli ve hasarı fazla olan bir silah önerebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…