Priunings Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 53 6 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama pek emin değilim ve telefon, özelliklerine göre fiyatı piyasanın altında? Dosya Ekleri elephone-Px-1.png 42,2 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama pek emin değilim ve telefon, özelliklerine göre fiyatı piyasanın altında?
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #2 Fiyatına göre çok güzel gözüküyor ama bir de kullanana sormak lazım ısınma vb. sorunu var mı?
gereksizBey Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 192 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #3 Priunings dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama pek emin değilim ve telefon, özelliklerine göre fiyatı piyasanın altında? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 7 daha iyi bir tercih olacaktır.
Priunings dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama pek emin değilim ve telefon, özelliklerine göre fiyatı piyasanın altında? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 7 daha iyi bir tercih olacaktır.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #4 Ona bakarsan S20 Ultra hepsinden daha iyi arada neredeyse 500 TL fark var telefon öneriyorsan aynı fiyat bandında öner. gereksizBey dedi: Redmi Note 7 daha iyi bir tercih olacaktır. Genişletmek için tıkla...
Ona bakarsan S20 Ultra hepsinden daha iyi arada neredeyse 500 TL fark var telefon öneriyorsan aynı fiyat bandında öner. gereksizBey dedi: Redmi Note 7 daha iyi bir tercih olacaktır. Genişletmek için tıkla...
gereksizBey Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 192 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #5 Yusuf koca dedi: Eki Görüntüle 632197 Ona bakarsan S20 Ultra hepsinden daha iyi arada neredeyse 500 TL fark var telefon öneriyorsan aynı fiyat bandında öner. Genişletmek için tıkla... O ne öyle ben en son baktığımda 1770₺ idi, noolmuş fiyatlara. Eğer araştırırsanız daha ucuza bulursunuz yine de.
Yusuf koca dedi: Eki Görüntüle 632197 Ona bakarsan S20 Ultra hepsinden daha iyi arada neredeyse 500 TL fark var telefon öneriyorsan aynı fiyat bandında öner. Genişletmek için tıkla... O ne öyle ben en son baktığımda 1770₺ idi, noolmuş fiyatlara. Eğer araştırırsanız daha ucuza bulursunuz yine de.