Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Elf Bar almak istiyorum sizce alınır mı? Arkadaşlarım yeniden likit doldurması yapıldığını söylüyorlar öyle bir şey var mı? Yapanı da gördüm.
Elf Bar almak istiyorum sizce alınır mı? Arkadaşlarım yeniden likit doldurması yapıldığını söylüyorlar öyle bir şey var mı? Yapanı da gördüm.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Aralık 2022 #2 Atsızsz dedi: Elf Bar almak istiyorum sizce alınır mı? Arkadaşlarım yeniden likit doldurması yapıldığını söylüyorlar öyle bir şey var mı? Yapanı da gördüm. Genişletmek için tıkla... Aga bu konulardan pek anlamıyorum ama o bataryaya bir dolum işlemi sırasında yanıcı sıvı vs dökerseniz elinizde patlayabilir veya pili şişebilir dikkatli olun.
Atsızsz dedi: Elf Bar almak istiyorum sizce alınır mı? Arkadaşlarım yeniden likit doldurması yapıldığını söylüyorlar öyle bir şey var mı? Yapanı da gördüm. Genişletmek için tıkla... Aga bu konulardan pek anlamıyorum ama o bataryaya bir dolum işlemi sırasında yanıcı sıvı vs dökerseniz elinizde patlayabilir veya pili şişebilir dikkatli olun.