mustafaccn Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Arkadaşımda Elf Bar vardı. 5000'lik likit doldururken aşırı fazla doldurmuş ve cihaz şu an çalışmıyor. İçini açtım, bayağı temizlemeye çalıştım fakat hala ıslaklık var. Ne yapabilirim? Ne ışık yanıyor ne şarj oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Arkadaşımda Elf Bar vardı. 5000'lik likit doldururken aşırı fazla doldurmuş ve cihaz şu an çalışmıyor. İçini açtım, bayağı temizlemeye çalıştım fakat hala ıslaklık var. Ne yapabilirim? Ne ışık yanıyor ne şarj oluyor.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Kurcalamayın yenisini alın hocam. Tehlike yaratmasın.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 13 Nisan 2023 #3 Likit doldururken kabloları kopmuş olabilir. Benimde başıma gelmişti lehimlemiştim.
mustafaccn Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Zurich dedi: Likit doldururken kabloları kopmuş olabilir. Benim de başıma gelmişti lehimlemiştim. Genişletmek için tıkla... Hepsi bağlı. ahmet can balcı dedi: Kurcalamayın yenisini alın hocam. Tehlike yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Zurich dedi: Likit doldururken kabloları kopmuş olabilir. Benim de başıma gelmişti lehimlemiştim. Genişletmek için tıkla... Hepsi bağlı. ahmet can balcı dedi: Kurcalamayın yenisini alın hocam. Tehlike yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 13 Nisan 2023 #5 mustafaccn dedi: Hepsi bağlı. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam likiti ne kullandınız?
mustafaccn dedi: Hepsi bağlı. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam likiti ne kullandınız?