Elf Bar alınır mı?

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar Elf Bar alınır mı? Fiyatı 350 lira bir de 6 binlik Vozol var. 550 lira. Hangisini önerirsini? Z bir de sevdiğiniz aromalar nelerdir?

Elf bar hemen bitiyor vozol daha iyi ve daha yoğun, elf barda nikotin oranı çok az diye biliyorum sırf aroma için alacaksan farklı da.

Hataydayım burda 10.000'lik Vozollar 500 lira civarı fiyattan satılıyor. 6000lik Vozola 550 lira biraz fazla açıkcası.
Normal sigarayı bırakmak için geçtim ben o yüzden tavsiye ederim günlerdir normal sigaraya elimi sürmedim hiç canım da çekmedi. Üstelik çok daha az zararlı (Akciğerde yarattığı enflamasyon yani yarattığı tahribat normal sigaranın üçte biri oranında.)
Umarım bir gün de bunu bırakırım.

Beğendiğim aromalar
Double Apple - Biraz ağır ve ekşimsi bir tat başta hoşuma gitmedi ama şu an beğeniyorum, tatlı-ekşi seviyorsan alınabilir.
Kiwi Guawa Passionfruit - Oldukça tatlı ve şekerli bir lezzet, fresh, tatlı aroma seviyorsan alınabilir.

Hataydayım burada 10.000'lik Vozol'lar 500 lira civarı fiyattan satılıyor. 6000'lik Vozola 550 lira biraz fazla açıkçası.
Normal sigarayı bırakmak için geçtim ben o yüzden tavsiye ederim günlerdir normal sigaraya elimi sürmedim hiç canım da çekmedi. Üstelik çok daha az zararlı (Akciğerde yarattığı enflamasyon yani yarattığı tahribat normal sigaranın üçte biri oranında.)
Umarım bir gün de bunu bırakırım.

Beğendiğim aromalar
Double Apple - Biraz ağır ve ekşimsi bir tat başta hoşuma gitmedi ama şu an beğeniyorum, tatlı-ekşi seviyorsan alınabilir.
Kiwi Guawa Passionfruit - Oldukça tatlı ve şekerli bir lezzet, fresh, tatlı aroma seviyorsan alınabilir.

Hocam elmalısını arkadaşta denemiştim midem bulanmıştı sanırım fresh aromalarda midemi bulandırıyor, mandalinalısı tek hoşuma giden oda Elazığ merkezde bulunmuyor ona benzer bir şey arıyorum olmadı böğürtlenli Vozol alacağım.

Son düzenleme:
Elfbar hiç önermem Vozol kadar kaliteli değil ayrıca aroma istiyorsan vozol grape ice yoğun bir aroma sürekli içmeye pek müsait değil ama güzel bir aroma tavsiye ederim.

Elf Bar hiç önermem Vozol kadar kaliteli değil ayrıca aroma istiyorsan Vozol grape ice yoğun bir aroma sürekli içmeye pek müsait değil ama güzel bir aroma tavsiye ederim.

Hocam bluerazz lemon 6Klık Vozol kullanıyordum bugün okulda kaptırdım, tekrar aynısını alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı