Hataydayım burada 10.000'lik Vozol'lar 500 lira civarı fiyattan satılıyor. 6000'lik Vozola 550 lira biraz fazla açıkçası.
Normal sigarayı bırakmak için geçtim ben o yüzden tavsiye ederim günlerdir normal sigaraya elimi sürmedim hiç canım da çekmedi. Üstelik çok daha az zararlı (Akciğerde yarattığı enflamasyon yani yarattığı tahribat normal sigaranın üçte biri oranında.)
Umarım bir gün de bunu bırakırım.
Beğendiğim aromalar
Double Apple - Biraz ağır ve ekşimsi bir tat başta hoşuma gitmedi ama şu an beğeniyorum, tatlı-ekşi seviyorsan alınabilir.
Kiwi Guawa Passionfruit - Oldukça tatlı ve şekerli bir lezzet, fresh, tatlı aroma seviyorsan alınabilir.
Saçma fiyatlar telegrama girerseniz 10 binlik vozolları 450 civarına alabilirsiniz.Arkadaşlar Elf Bar alınır mı? Fiyatı 350 lira bir de 6 binlik Vozol var. 550 lira. Hangisini önerirsini? Z bir de sevdiğiniz aromalar nelerdir?
Güven yok hocam birde yarına elimde olması lazım tatile çıkıcam alma şansım olmaz.Saçma fiyatlar telegrama girerseniz 10 binlik vozolları 450 civarına alabilirsiniz.
Tütüncü de aynı fiyata buldum hocam sağolun.Saçma fiyatlar telegrama girerseniz 10 binlik vozolları 450 civarına alabilirsiniz.
Elf Bar hiç önermem Vozol kadar kaliteli değil ayrıca aroma istiyorsan Vozol grape ice yoğun bir aroma sürekli içmeye pek müsait değil ama güzel bir aroma tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.