İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Sıfır kapalı kutu olarak aldım. Şarja taktığımda ışık yanıyor ama içime çektiğinde ışık yanmıyor ve duman çıkmıyor. Daha önce başına gelen oldu mu?
Sıfır kapalı kutu olarak aldım. Şarja taktığımda ışık yanıyor ama içime çektiğinde ışık yanmıyor ve duman çıkmıyor. Daha önce başına gelen oldu mu?
OlafRagnarsson Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 İsmailsafaç dedi: Sıfır kapalı kutu olarak aldım. Şarja taktığımda ışık yanıyor ama içime çektiğinde ışık yanmıyor ve duman çıkmıyor. Daha önce başına gelen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hava girişini elinle kapıyor olabilirsin.
İsmailsafaç dedi: Sıfır kapalı kutu olarak aldım. Şarja taktığımda ışık yanıyor ama içime çektiğinde ışık yanmıyor ve duman çıkmıyor. Daha önce başına gelen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hava girişini elinle kapıyor olabilirsin.
İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 OlafRagnarsson dedi: Hocam hava girişini elinle kapıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... İçini açtım baktım. Nefes sensörü kablosu lehimlenmemiş. İade ettim.
OlafRagnarsson dedi: Hocam hava girişini elinle kapıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... İçini açtım baktım. Nefes sensörü kablosu lehimlenmemiş. İade ettim.