Elf Bar BC5000 ile likitin bittiğini anlamakta zorlanmak

kohnser

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Elf Bar BC5000 model bir puff var ve bu puffu çekerken eğer içime çekmeden üflersem bir tat yok ama içime çekersem ağır bir yanık tadı geliyor. İçini açtım kontrol ettim pamukta bir kahverengileşme falan yok normal duruyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Pamuğa bakınca yanıp yanmadığı anlaşılmaz. Coilin etrafına bakman lazım ve tabikide coilin içindeki tele. Bunlara bakarken küçücük bir hamlede bile teli kopartabilirsin. İçine çekmeden üflediğin zaman zaten ciğerine çekmiyorsun neyin tadını alıyorsun ki ? İçine çektiğinde tadı gelir. Puff un yanmış yani kısaca onuda kimyasal bir olay olduğu için geriye döndürme vs yapamazsın. Çöpe atmak en mantıklı şey olur. Yeni likit eklesen bile (Puffa likit eklemek saçmalıktan ibarettir ekliceksen puff alma pod al) yanık tad geçmez.

Hocam peki uygun fiyatlı pod öneriniz var mı?

Hocam peki uygun fiyatlı pod öneriniz var mı?
Çoğu podlar aynı fiyatlarda 900-1300 arası değişiyor.
Caliburn x,Caliburn G3,Caliburn-Koko Tenet,Caliburn GK2,Argus Z,Xros 3,Argus P1,Argus G, VSuit
Bakabilirsin hepsine ben caliburn x,Caliburn GK2 ve Argusun podlarını öneririm sana.

Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…