Arkadaşlar merhaba. Daha önce de bir çok elektronik sigara kullanmıştım korkmadan. Fakat sonra bir video ile karşılaştım içerken adamın yüzünde patlamıştı, yüzü param parça olmuştu, ondan sonra baya korktum ve kullanmadım. Şimdi arkadaşlarım bana bu ürünü hediyye ettiler, kullanmak istiyorum fakat korkuyorum. İçerken patlamaz dimi, normal bir şekilde rahat kullana bilir miyim?
Merdiven altı üretim ise patlama riski fazladır. Ürünler aşırı kalitesiz olur zaten. Gözümde bunların hepsine 5 kuruş para verilmez. Hem can hem para kaybı .
Her puffbar'da patlama tehlikesi var ve genelde çok ısındıkları için veya şarjda ısındıkları için patlarlar. Türkiye'de neredeyse hiç orijinal puffbar yok. Hemen hemen hepsi merdiven altı olup marka basıyorlar. Orijinallerin fiyatı 1000'den bile pahalı.
Her puffbar'da patlama tehlikesi var ve genelde çok ısındıkları için veya şarjda ısındıkları için patlarlar. Türkiye'de neredeyse hiç orijinal puffbar yok. Hemen hemen hepsi merdiven altı olup marka basıyorlar. Orijinallerin fiyatı 1000'den bile pahalı.
Şarjda çok bırakmadıktan sonra ısınmaz diye düşünüyorum. Peki içerken ısınıp patlama olasılığı var mıdır? Yani kaç dakika aralıklarla içsem ısınmasını önleye bilirim
Şarjda çok bırakmadıktan sonra ısınmaz diye düşünüyorum. Peki içerken ısınıp patlama olasılığı var mıdır? Yani kaç dakika aralıklarla içsem ısınmasını önleye bilirim
Sigara gibi emcükleyerek her dakka içilmemeli. 2 3 dakikada bir 1-2 çekim almak yetiyor. Genelde çikolatalı gofret alırız ve hemen bitmesin diye ara ara yemeye çalışırız. Bu da böyle.
@Kronoszgod Ayrıca söylemeyi unuttum 5 saniyeden fazla çekime maruz bırakmayın. Piller çabuk ısınan bir elemandır. Zaten 5 saniyeden fazla çekecek ciğerin olduğunu sanmıyorum.
Zaten merdivenaltı çoğu ürün patlamadan şarj yerleri vs. bozuluyor ya da vaad ettiği çekim bitiyor. Zaten 5000 değil 4000 falandır o.