Merhabalar hocam sorunuzdan bağımsız olucak kusura bakmayın ama size sormak istediğim bir iki sorum var.Elf Bar RF350 kullanıyorum ve güzel aromalı likit arıyorum önerileriniz neler?
Merhaba hocam sorunuzdan bağımsız olacak kusura bakmayın ama size sormak istediğim bir iki sorum var.
Cihazdan memnun musunuz?
Kartuşu ne kadar sürede değiştiriyorsunuz?
Pili ömrü nedir ve günümüzde bu cihaz alınır mı?
Cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan kullandığım cihaz smok rpm100 ve gerçekten fazla maliyetli oluyor benim için 5 tane coil aldığım zaman 2 haftada bitiyor. Aynı zamanda puff kullanıyordum ama bu cihazlar ilgimi çekti. Bataryanın olduğu yerden oluşan çatlak kendiliğinden mi oluşuyor? Yoksa düşme halinde falan dayanıksız mı?Cihazdan memnunum sadece bataryanın olduğu yer çatlıyor o kadar.
Aldığımdan beridir uzun süredir kartuş değiştirmedim seviyesinin altına düşürmemeye özen gösteriyorum sürekli dolu likit kullanıyorum.
Pil olarak bir günü çok rahat çıkarıyor bence alınabilir.
5 Tane coili 2 haftada nasıl bitiyorsunuz anlamadım kullandığınız likit oranı coile uyumlu olmayabilir. Arkadaşın kullandığı RF350 çok daha masraflı ayrıca. Coil yandığında coil çıkmıyor direk kartuşu çöpe atıp değiştiriyorsunuz. Ortalama 1 coil/kartuş 2-3 hafta dayanır. Siz hesap edin. RF350 kartuşu da zor bulunuyor juul 1 almanız daha iyi olur.Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan kullandığım cihaz smok rpm100 ve gerçekten fazla maliyetli oluyor benim için 5 tane coil aldığım zaman 2 haftada bitiyor. Aynı zamanda puff kullanıyordum ama bu cihazlar ilgimi çekti. Bataryanın olduğu yerden oluşan çatlak kendiliğinden mi oluşuyor? Yoksa düşme halinde falan dayanıksız mı?
Hocam normalde nargile kullanıyordum nargilenin uğraşından kurtulmak için başlamıştım. İnsanın elinin altında olunca bol bol içiyor. 0.23ohm coil ile 35w dl içim yapıyorum. Günde ortalama 3-4 saat bir kullanımım oluyor. 20ml likit kullanıyorum günlük. Bu kadar içim vücuda elbette zararlı. Bundan pod bir cihaza geçip sakin bir içim yapmak istiyorum. Kullandığım likitler 3 mg ile 6 mg arası nikotinli5 Tane coili 2 haftada nasıl bitiyorsunuz anlamadım kullandığınız likit oranı coile uyumlu olmayabilir. Arkadaşın kullandığı RF350 çok daha masraflı ayrıca. Coil yandığında coil çıkmıyor direk kartuşu çöpe atıp değiştiriyorsunuz. Ortalama 1 coil/kartuş 2-3 hafta dayanır. Siz hesap edin. RF350 kartuşu da zor bulunuyor juul 1 almanız daha iyi olur.
Oranı 80/20 ise sorun olacağını sanmıyorum ama bende günde eskiden 2-3 saat içiyordum 1 coil 2 hafta minimum dayanıyordu. Poda geçip nikotin oranını arttırmak daha mantıklı gibi.Hocam normalde nargile kullanıyordum nargilenin uğraşından kurtulmak için başlamıştım. İnsanın elinin altında olunca bol bol içiyor. 0.23ohm coil ile 35w dl içim yapıyorum. Günde ortalama 3-4 saat bir kullanımım oluyor. 20ml likit kullanıyorum günlük. Bu kadar içim vücuda elbette zararlı. Bundan pod bir cihaza geçip sakin bir içim yapmak istiyorum. Kullandığım likitler 3 mg ile 6 mg arası nikotinli
2 haftada 5 coil değiştirdiğimi söyleyince diğer kişiler aldığım coilin orijinal olmadığını söylemişlerdi. Orjinal bir coilde benim içimim ile en az 1 hafta gideceğini söylediler. Çok bir bilgim yok bu konuda ama likiti çok yakın bir arkadaşım yapıyor 90/10. Orjnalliğinden emin olduğum bir coil alıp 80/20 likit ile içim yapmayı denemeli miyim sizce? Bu konuda tecrübeli birine benziyorsunuzOranı 80/20 ise sorun olacağını sanmıyorum ama bende günde eskiden 2-3 saat içiyordum 1 coil 2 hafta minimum dayanıyordu. Poda geçip nikotin oranını arttırmak daha mantıklı gibi.
90/10 oran bi tık saçma olmuş %10 aroma katıyor kattığı aroma kaliteli ise bir şey diyemem orası ayrı. Coillerin replikalarını bulmak zor bir şey aslında sitelerden alırsanız bazen replika oluyor. Orijinal ile denemek daha mantıklı. Ama likitinizide değiştirip deneyin ne olur ne olmaz.2 haftada 5 coil değiştirdiğimi söyleyince diğer kişiler aldığım coilin orijinal olmadığını söylemişlerdi. Orjinal bir coilde benim içimim ile en az 1 hafta gideceğini söylediler. Çok bir bilgim yok bu konuda ama likiti çok yakın bir arkadaşım yapıyor 90/10. Orjnalliğinden emin olduğum bir coil alıp 80/20 likit ile içim yapmayı denemeli miyim sizce? Bu konuda tecrübeli birine benziyorsunuz![]()
80/20 isteyeceğim tavsiyenize uyarak. Coili güngörende bir tütüncüden alyordum ama artık almayacağım. buharkeyf sitesi güvenilir midir acaba orjinallik konusunda vs. bildiğiniz site varsa önerebilir misiniz?90/10 oran bi tık saçma olmuş %10 aroma katıyor kattığı aroma kaliteli ise bir şey diyemem orası ayrı. Coillerin replikalarını bulmak zor bir şey aslında sitelerden alırsanız bazen replika oluyor. Orijinal ile denemek daha mantıklı. Ama likitinizide değiştirip deneyin ne olur ne olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.