Elfbar RF350'de likit tadı yok

Daha fazla  
Dün Elfbar'ın RF350 modelli Pod'unu aldım ve yanına 70/30 waffle aromalı likitini aldım fakat cihazdan hiç tat alamıyorum. Sorun aldığım likitte mi yoksa cihazda mı? Eğer likitte ise nasıl bir likit almalıyım?

Salt likit almalısınız bu cihazlarda, e likit aldıysanız ve likit kalitesinden dolayı tat alamıyor olabilirsiniz. Likit markası nedir?

Oradaki satıcıdan salt diye aldım fakat salt mı bilmiyorum bu arada likit markası buharist.

Hocam likit fiyatları çok ucuz, tad alamamanız normal ismini de duymadım daha önce. Elf Bar'ın tadını alamazsınız hiçbir likitle ama ona yakın olarak Drifter Bar'ın likitleri var. Kullan-at cihazlarda şeker, buz, aroma öne çıkarma gibi efektörler katıyorlar bu yüzden tadı daha güzel ve yoğun geliyor. Fakat bunlar da zaten bu cihazları zararlı yapan asıl şey.

Hocam zararlı olduğu aşikar zaten fakat öneriniz için teşekkür ederim yarın öbür gün deneyeceğim. Onun dışında sizin kullandığınız bir cihaz falan var mı?

Hocam zararlı olduğu aşikar zaten fakat öneriniz için teşekkür ederim yarın öbür gün deneyeceğim. Onun dışında sizin kullandığınız bir cihaz falan var mı?

Ben 3 tane Vozol kullandım, sonrasında dolum falan yaptım ama en sonunda ucuza bir elektronik bulup onu aldım. Argus P1 kullanıyorum, likit doldurması, buhar performansı Vozol'dan kolay ve önde. Malzeme ve cihazın kalitesi, şarj hızı falan zaten vozola bin basar. Mınnacık boyutu var, kaliteli bir likit kullanmama rağmen gayet iyi aroma alıyorum. 650 liraya aldım 2. elini ama ağzınıza değen yeri sıfırdı yani hijyen konusunda farkı yoktu sıfırdan. Eğer sürekli içiyorsanız bu cihazlardan öneririm. Sadece coil değiştiriyorsunuz, likit dolduruyorsunuz.

Bu da benim ilk Vape deneyimim 1 yıldır vozol kullanıyorum ama son zamanlarda ücret çok zorladığı için bu cihazı aldım ama bunda da likit sorunu var yakında ben de elektronik sigara almayı planlıyorum.

Bu da benim ilk vape deneyimim 1 yıldır Vozol kullanıyorum ama son zamanlarda ücret çok zorladığı için bu cihazı aldım ama bunda da likit sorunu var yakında ben de elektronik sigara almayı planlıyorum.

1 Vozol fiyatına elektronik sigara bulabilirsiniz giriş seviye türden. Kullan-at'ların parça ve likit değişimi zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…