elfbarturkiye.com güvenilir mi?

jujube

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bir suredir Türkiye'de Geek Bar ariyordum, su anda elfbarturkiye.com diye bir site var ve orada mevcut. Kapida odeme ile sipariş ettim ve su an kargoda ama site guvenilir mi diye bakiyordum hiçbir yerde bilgi yok. Kullanan oldu mu daha once? Teşekkürler

Merhaba, satıcıyı ve konuyu baltalamayı hiç istemem. Geçen ay ABD’nin NewYork eyaletindeki bir bayiden orijinal elfbar satın aldım. Mint ice model, ve buz seviyesi ayarlanabiliyor. Her neyse detayın çok önemi yok. Oradaki kadınla olan diyaloğumda Türkiye de bunların yasak olduğunu, ki zaten ABD’de satış yapanın resmi distrobitör olduğunu, bunun dışında tüzel kişilerin satış yapamadığını ( tüzel kişilere toptan ürün sağlanmadığı)’nı söyledi. Dolayısıyla Türkiye’de bu ve buna benzer ürün bulursan ya yurt dışından yolcu ile gelmiştir, yada merdiven altıdır vb vb şeyler söyledi. Tabi verdiğiniz sitenin de ekmeğini baltalamak gibi bir niyetim asla yok. Ancak Türkiye de bu tarz ürünlerin orijinali çok zor bulunur. Benim aldığım ürünü ekte tarafınıza sunuyorum. Yorum sizin.

Dosya Ekleri

• IMG_0967.jpeg
    IMG_0967.jpeg
    165,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0970.jpeg
    IMG_0970.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Geri
Yukarı