Elgato 4K Pro MK2 capture dosyası

kenangomutann

Centipat
Daha fazla  
Tek bilgisayar elgato Pro MK2 ile ilgili yardımcı olabilecek kimseler var mı? Bu cihazla hem kayıt yapmak istiyorum, hem yayın, kurulumunu mu? Yapamadım, yoksa herhangi bir yerde yanlış mı yaptım bilmiyorum, dosya açıyorum, monitörde açılmıyor, 4K Capture'de açılıyor, haliyle 4K capture de açılan dosyayı kullanamıyorum. Bununla ilgili detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Şimdi ben bunu bilgisayara taktım uygulamasını falan indirdim ayarları da yapılıyor, doğru taktığıma ve çalıştırdığıma inanıyorum fakat 1. sorunum; örnek veriyorum bilgisayar da C klasörünü açtığımda monitörde klasör açılmıyor, 4K capture de açıldığı için bu dosyaya erişemiyorum
2. sorunum ise bu elgato ile hem yayın yapıp hem yayın içerisinde bu oyunu nasıl kaydedeceğimi öğrenemedim. Detaylı konuşmak isterseniz DC verin bir muhabbet edelim isterim.

Vaktim yok maalesef. Şöyle yapıyorsunuz ama OBS üstünden kaynak seçiminden Elgato'yu seçiyorsunuz ardından Twitch, bağış, kamera ve mikrofon ayarlarını yaparak kaydediyorsunuz yayını başlatıyorsunuz.

obs ile ilgili bir sorunum yok, normal olarak bilgisayar da dosyayı açtığımda mönitör de açılmıyor, 4k capture uygulamasın da açılıyor ve dosyaya erişemiyorum.

Tamam da mkv olarak kaydolması lazım. Neyse aceleniz yoksa yarın discorddan yardımcı olurum. :)

çok iyi olur yarın geldiğiniz de buradan yorum yaparak bana ulaşırsanız sevinirim. sorunum nasıl kaydettiği değil hocam, bilginiz olsun açtığım dosyayı monitörde karşıma çıkmıyor..
yok mu arkadaşlar koskoca sitede 1 tane bilen insan evladı şu sorunu ya?
4k capture ile nasıl yayın yapılır, açtığım oyun game capture de gözükmüyor bi yardımcı olun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı