Elim çok küçük

Selam. Benim elim normale göre biraz küçük. Arkadaşlarımın eli çok büyük bu yüzden psikolojim bozuluyor. Ne yapmam gerekir?
Hocam benim de yaşıtlarıma göre elim ve ayağım büyük aslında boyum da onlara göre kısa 1.67 civarlarında ama babamın ayakkabısı ve terliği bana olmuyor her insan farklı yaratılmış bunun yüzünden moralinizi bozmayın merak ettiğim birkaç soru var erkek misiniz boyunuz ve kilonuz kaç birde yaşınız kendimle karşılaştıracağım.

Erkeğim. Boy 165, kilo 70 yaş 14.

Elinizi büyütebilirsiniz (!)

Sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri dert etmekten kurtulabilirsiniz mesela. Örnek olarak: Boy, kellik, ten rengi vs. Onun yerine değiştirebileceğiniz şeylere odaklanırsanız zaten dert etmezsiniz. Örnek olarak: Kas yapmak, bakımlı olmak, giyimine önem vermek. Eğer değiştiremeyeceğiniz her şeyi dert ederseniz sonunda deliye dönersiniz.

Ağırlık kaldırmıyorsan hiçbir yan etkisi yok belki de. Ağırlık kaldırmada da yan etki yok da uzun olursa elin daha rahat hook grip yapıyorsun hesabı. Uzun lafın kısası nolcak brom.

Sorun etmem normalde ama elim biraz küçük.

Üzülmesi ayrı da arkadaşın bundan psikolojisi bozuluyorsa önümüzdeki yıllarda Türkiye'de yaşamak konusunda bol şans dileyelim kendisine.

Elinizi büyütmenin bir yolu yok. Büyük olmasının da faydası yok. Basketbol falan oynamayacaksanız bir şey değiştireceğini zannetmiyorum.

Aslında dert etmem ama arkadaşlarımın eli benimkine göre fazla büyük.

Genetik dostum. Genetiği değiştiremezsin. Kemik yapın inceyse yapacak bir şey yok. Yaşın daha 14, gelişimin devam ediyor. Bu konuyu gelişimin durduktan sonra konuşmak daha doğru olur 7-8 sene sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…