Elim sofrada aşırı titriyor

WasdN

Hectopat
Daha fazla  
16 yaşındayım elim gereksiz yere çok titriyor. Bu titreme etrafımda biri olmadığı sürece gidiyor ama özellikle kalabalık sofralarda aşırı titremeden yemek bile yiyemiyorum. Bunu en azından geçici olarak engellemenin bir yolu yok mu?

Anksiyeten var sanırım.
Hocam tam olarak anksiyete değil. Bu şey yanımda bir insan veya insan topluluğu olursa gerçekleşiyor. Anksiyete değil de sosyal kaygı bozukluğu demek daha uygun. Ben bunu öğrenmiştim fakat psikoloğa gitmem gerekiyormuş. Ben şuan da bunu bastırabilecek bir çözüm arıyorum.

Bunu bastıracak tek çözüm senin özgüvenli olman. İnsanlar seni izliyormuş gibi düşünme. Gerçekten zor bir durum bunu biliyorum fakat tek çözümü bu. İnsanlar sana baksa dahi sadece yapman gerekeni yap, onların fikir ve düşünceleriyle kendini heyecanlandırma.

Diğer insanları umursamazsan muhtemelen geçer.

Arkadaş benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın resmen. Gerçekten böyle yapmalısın. @WasdN

Dostum yaşayacağın max 80-90 yıl falan bu zamanlarını da insanlar ne der bana mı bakıyorlar yanlış bir şeyler mi yapıyorum diyerek geçirme seni çok iyi anlıyorum ama bunun tek çözümü kafada bitirmek bunu yapmak hiç kolay değil kendimden biliyorum ama kafada bitirdiğin an yaşanan rahatlık anlatılmaz yaşanır o yüzden relax ol ve basit bir canlı olan insanı bu kadar kafaya takma.

Anksiyete olduğunu sanmıyorum bir toplumun içinde olunca kaygı bozukluğu nedeniyle panikliyor olabilirsin. Bu konuda hiç kimse bir şey yapamaz çözüm sende bitiyor kafanı toplayıp öyle bir durumda kendini rahatlatman iyi gelebilir.

Teşekkürler sizin dediklerinizi aklıma getirip rahatlamaya çalışacağım elimden geldiği kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…