Peretron Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 25 30 Haziran 2020 #1 Elimde arkadaşımın IP adresi var. Ona zararsız ve eğlenceli bir şaka yapmak istiyorum. Bunun için kolay bir program var mı?
Elimde arkadaşımın IP adresi var. Ona zararsız ve eğlenceli bir şaka yapmak istiyorum. Bunun için kolay bir program var mı?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Haziran 2020 #2 Peretron dedi: Elimde arkadaşımın IP adresi var. Ona zararsız ve eğlenceli bir şaka yapmak istiyorum. Bunun için kolay bir program var mı? Genişletmek için tıkla... IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDOS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin?
Peretron dedi: Elimde arkadaşımın IP adresi var. Ona zararsız ve eğlenceli bir şaka yapmak istiyorum. Bunun için kolay bir program var mı? Genişletmek için tıkla... IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDOS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin?
Berkay9 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 7640HS SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM NVİDİA GeForce RTX4050 1TB SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #3 Zakramoreas dedi: IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDoS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yakın bir arkadaşınsa trolle bende bir kere yapmıştım .
Zakramoreas dedi: IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDoS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yakın bir arkadaşınsa trolle bende bir kere yapmıştım .
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #4 Zakramoreas dedi: IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDOS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin? Genişletmek için tıkla... Böyle bir saldırı karşı taraftan fark edilmez bile.
Zakramoreas dedi: IP ile kale alınmayacak sadece küçük çaplı bir DDOS saldırısı yapabilirsin dersem ne dersin? Genişletmek için tıkla... Böyle bir saldırı karşı taraftan fark edilmez bile.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Haziran 2020 #5 Benimle iletişime geçebilir misin ? @Peretron
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Haziran 2020 #6 Mothitron dedi: Böyle bir saldırı karşı taraftan fark edilmez bile. Genişletmek için tıkla... Yani belki şanslıysa karşı tarafa çok yüksek boyutta ping atabilir ama ne kadar süre hisseder karşı taraf onu bilemiyecem.
Mothitron dedi: Böyle bir saldırı karşı taraftan fark edilmez bile. Genişletmek için tıkla... Yani belki şanslıysa karşı tarafa çok yüksek boyutta ping atabilir ama ne kadar süre hisseder karşı taraf onu bilemiyecem.
gunerii55 Picopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #7 Ben de merak ettim sonuclarını yazar mısın? :d. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #8 Zakramoreas dedi: Yani belki şanslıysa karşı tarafa çok yüksek boyutta ping atabilir ama ne kadar süre hisseder karşı taraf onu bilemiyecem. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı bir şey değildir bu, elinde script ve makine olmadıktan sonra karşı tarafın hissedeceği büyüklükte bir şey yapması imkansız.
Zakramoreas dedi: Yani belki şanslıysa karşı tarafa çok yüksek boyutta ping atabilir ama ne kadar süre hisseder karşı taraf onu bilemiyecem. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı bir şey değildir bu, elinde script ve makine olmadıktan sonra karşı tarafın hissedeceği büyüklükte bir şey yapması imkansız.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Haziran 2020 #9 Mothitron dedi: Şansa bağlı bir şey değildir bu, elinde script ve makine olmadıktan sonra karşı tarafın hissedeceği büyüklükte bir şey yapması imkansız. Genişletmek için tıkla... Belirli büyüklükte dosyalar atabilir fakat karşı taraf her büyüklükteki dosyaya cevap vermeyebilir bu yüzden timeout yiyebilir. Ama yinede tek bir bilgisayar üzerinden olduğundan yinede çok farketmeyecektir .
Mothitron dedi: Şansa bağlı bir şey değildir bu, elinde script ve makine olmadıktan sonra karşı tarafın hissedeceği büyüklükte bir şey yapması imkansız. Genişletmek için tıkla... Belirli büyüklükte dosyalar atabilir fakat karşı taraf her büyüklükteki dosyaya cevap vermeyebilir bu yüzden timeout yiyebilir. Ama yinede tek bir bilgisayar üzerinden olduğundan yinede çok farketmeyecektir .