Tahsin Ersoy Hectopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 10 5 Şubat 2014 #11 shankssann dedi: Nasıl bir soru bu ? Kendin kur bak bakalım kaldırıyormu diye. Genişletmek için tıkla... Bende zaten kendim deniyecektim ama yinede buraya yazmakta fayda görürüm, tavsiyede bulunurlar diye buraya sorıyım diye düşündüm
shankssann dedi: Nasıl bir soru bu ? Kendin kur bak bakalım kaldırıyormu diye. Genişletmek için tıkla... Bende zaten kendim deniyecektim ama yinede buraya yazmakta fayda görürüm, tavsiyede bulunurlar diye buraya sorıyım diye düşündüm
6 6887 Megapat Katılım 20 Eylül 2013 Mesajlar 274 Makaleler 2 5 Şubat 2014 #12 Tahsin Ersoy dedi: Bende zaten kendim deniyecektim ama yinede buraya yazmakta fayda görürüm, tavsiyede bulunurlar diye buraya sorıyım diye düşündüm Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartını Youtube a yazarak gameplay videolarını izleyebilirsiniz fps değerlerini veriyolar.
Tahsin Ersoy dedi: Bende zaten kendim deniyecektim ama yinede buraya yazmakta fayda görürüm, tavsiyede bulunurlar diye buraya sorıyım diye düşündüm Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartını Youtube a yazarak gameplay videolarını izleyebilirsiniz fps değerlerini veriyolar.
Tahsin Ersoy Hectopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 10 5 Şubat 2014 #13 kardanadam dedi: İşlemci ve ekran kartını Youtube a yazarak gameplay videolarını izleyebilirsiniz fps değerlerini veriyolar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
kardanadam dedi: İşlemci ve ekran kartını Youtube a yazarak gameplay videolarını izleyebilirsiniz fps değerlerini veriyolar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #14 6950 gayet canavar bir karttır