Elinde 11 tane RX 5700 XT olan kişiden kart alınır mı?

2. elde Sapphire Pulse RX 5700 XT satıyor. FurMark testi paylaştı. Stoklu mu yoksa tek ürün mu dediğimde stoklu ve 11 tane dedi. 3 farkli hesaptan iyi coin kazıyor mu, hiç kazdin mi, kac MH kazıyor gibi sorular sordum. Hepsinde de kazmadım dedi. Sahibinden'de 330 başarılı satışı var. Sizce mining yapmış mıdır? 11 tane olmasi şüphe uyandırdı. Bu arada sıcaklığı ayni model kartlarla eşit.

2. elde Sapphire Pulse RX 5700 XT satıyor. FurMark testi paylaştı. Stoklu mu yoksa tek ürün mu dediğimde stoklu ve 11 tane dedi. 3 farkli hesaptan iyi coin kazıyor mu, hiç kazdin mi, kac mh kazıyor gibi sorular sordum. Hepsinde de kazmadım dedi. Sahibinden'de 330 başarılı satışı var. Sizce mining yapmış mıdır? 11 tane olmasi şüphe uyandırdı. Bu arada sıcaklığı ayni model kartlarla eşit.

Ben olsam RX 5700 XT yanaşmazdım onun yerine RX 6600 alabilirsin bütçen yetiyorsa ve RX 5700 XT kartlar zamanında mining için satılmıştı piyasada o kartların çoğu mining çıkması.

Yerinde olsam almam, bilinçli mining yapılmış kart olsa alınır aslında ancak Türkiye'de bunu yapan maalesef çok nadir kişiler var. Daha yenilerde ikinci el kart almış biri olarak sana en güzel tavsiyem, sistemini satanlardan garantisi faturasını veren satıcılardan al.

Ben olsam RX 5700 XT yanaşmazdım onun yerine RX 6600 alabilirsin bütçen yetiyorsa ve RX 5700 XT kartlar zamanında mining için satılmıştı piyasada o kartların çoğu mining çıkması.
Almasına alınır da RX5700XT mining çıkması alınır mı bilmem. Bence NVIDIA kanadına bakın.
Bütçem 3200 bu bütçede 2060lar var. Rx5700xt çok daha performanslı. Minning olduğunu anlamak için ne yapmak lazım? Birde baska satıcı kendi kartını satıyor ayni model ayni derecede.

Almasına alınır da RX5700XT mining çıkması alınır mı bilmem. Bence NVIDIA kanadına bakın.
Minning çıkma olduğunu nasıl anlarım? Aynı modellerle aynı sıcaklıkta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı